Vidéken mennyi ideig tarthat kb. egy lakást találni, ami megfelel az igényeinknek?
Egyelőre úgy tűnik, hogy 3 hónap alatt átnéztük az összes ajánlatot és ami megfelelhetett volna, azt meg is néztük élőben, de egyik sem volt az igazi.
Illetve az egyik igen, de arról lecsúsztunk.
Most így stagnálás van, nem tudom van-e esély arra, hogy még idén költözhetünk...
Megyeszékhelyről van szó egyébként, de vagy a környék, vagy az ár, vagy a méret nem stimmel. Nem igazán látunk ebben kompromisszum lehetőséget, mert mind eléggé szélsőségesen drága, vagy rossz környék vagy nagyon kicsi.
Megmondom neked, ha előtte te megmondod nekem, hogy
Vidéken mennyi ideig tarthat kb. egy férfit találni, ami megfelel az igényeimnek?
Tudsz válaszolni, úgy, hogy semmit nem tudsz rólam és az igényeimről?
Konkrét formában totál megválaszolhatatlan a kérdésed!
Lehet hülyén fogalmaztam meg, de a 3as ráérzett mégis.
Az a bajom hogy már nincs olyan amit nem láttunk, nem töltenek fel újakat. Nyilván ha leírnám hogy 45-60nm 2+1 szobás max 11 milliós lakást szeretnék, akkor se tudtok nekem pontos választ adni. Nem is ezt vártam. Bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!