Ingatlanosok általában addig segítőkészek amíg lecsengeted a vételi ajánlat összegét?
Figyelt kérdés
Azaz az ő jutalékának nagy része.2019. jún. 6. 17:12
11/13 A kérdező kommentje:
Én inkább hagytam, és találtam egy sokkal jobb állapotban lévőt, ráadásul olcsóbban. :)
2019. jún. 7. 14:53
12/13 anonim válasza:
Keresésnél már eleve arra kell szűrni, hogy csak a magánszemélyek hirdetéseit listázza, még így is lesznek hirdtésközvetítők, de azt már látod az idióta ajánló szövegből. Így kiesik a hirdetések kb 95 %-a, amiből a fele kamu, a másik fele pedig ismétlődő hirdetésekből áll, ugyanaz a lakás 20x-30x feltöltve. Nem csak ezzel spórolsz meg rengeteg időt, hanem később sem kell a hirdetéskezelő majomhoz igazodnod és viselni az egyéb káros következményeit (milliós felár, bíróság, stb).
13/13 xswerdy válasza:
én nem is értem ezt az ajánlatot megtámogató pénzt. Mire? Mikor jár vissza? Még annyi részletkérdés lehet, ami miatt a végén nem tudunk megegyezni. Én ilyet soha nem adok. Az ajánlatomat leírom, és elküldöm. Ha az eladónak van ingatlanosa, akkor neki. Pénzt majd az ügyvédnél legkorábban. De ingatlanosnak meg végképp nem adok pénzt, mert vele semmilyen jogviszonyban nem vagyok. Általában az ügyvédhez oda szoktak jönni, hogy a foglalóból lecsípjék a részüket, de akkor az eladó fizet neki, akivel szerződésben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!