Kinek kell fizetnie a villanyszerelőt tulajdonos váltásnál?
"Eladtam a családi házam. Átakartam íratni az új tulajdonos nevére"
Nem te írod át hanem az új tulajnak kell bemennie átíratni és a végén kapsz egy elszámoló csekket.
Ha meg nincs áram az is az új tulaj feladata .
Áram kikapcsolása esetén nem minden esetben viszik el az órát is .Pl,nerm fizetés esetén csak a hálózatról vágják le .Amint a számla rendezve,lehet kérni az újbóli vissza kötést . Közművek átírasakor mind két félnek jelen kell lenni
Ez a hivatalos verzió.
"Közművek átírasakor mind két félnek jelen kell lenni"
Ez nettó baromság, 3 ingatlant vettem már, mindegyik közmű átírásnál egyedül mentem a jegyzőkönyvekkel.
Köszönöm mindenkinek, hogy írt!
A helyzet az, hogy levagták a vezetéket, direkt hagytam, mert albérlők lakták és nem fizették a magas számlákat. Árammal fűtöttek..
A vevő tudta, hogy ez van, de új szerződést nem lehet kötni addig, míg nincs meg a regisztrált villanyszerelőt a papír. Ezt anno nem mondta az emasz,ott derült ki, mikor bementünk.
" új szerződést nem lehet kötni addig, míg nincs meg a regisztrált villanyszerelőt a papír. "
Akkor szépen felhív a vevő egy villanyszerelőt aki megcsinálja, kifizeti és bemegy aláírni a szerződést. Neked kérdező az ég világon semmi dolgod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!