Egy 20-30 nm-es lakásban hogy lehet élni?
Nagyon drága lett minden.
Én albérletben vagyok egy icipici garzonban a párommal. Mi jól elvagyunk, de vendégeket már nem szoktunk fogadni, ahhoz kicsi. Szerintem elkezdeni az életét a szülőktől külön tökéletes. De nyilván ha lesz gyerek nagyobb kell.
Én biztos nem venném annyiért amennyiért árulják ezeket mostanában..
Ugyanúgy, mint bármilyen lakásban.
Egyszerűen vannak emberek, akik nem lakásban/házban "élnek" hanem a városban, országban vagy az egész világon. Sokat utaznak, sokat vannak távol.
Én eddig azért nem béreltem lakást, mert hétköznap este 7-8-ra érek haza, megnézek egy filmet és alszom. Hétvégén meg eljárok túrázni, vidékre. Ha mégis otthon vagyok, akkor meg gép előtt döglök. Ehhez nem kell nekem 100+ nm ház.
Mondjuk ha lehetőségem úgy adja, akkor ki fogok venni egy nagyobb 1,5 szobás lakást, egyszerűen azért, mert unom a lakótársakat és hogy idegenekkel kell együtt lennem. Plusz néha jó lenne vendéget is fogadni.
Ha sajátot kellene venni akkor mondjuk én is igyekeznék kertes házat, mert csak jobban elvan ott a gyerek, elfér az autó, meg jöhetnek vendégek.
Mi laktunk 12nm-en.
2009-ben vettük 4 millió forintért, 1,5 millióból felujitottuk.
A rezsi k télen volt 25 e Ft.
Teljes értékű galéria volt felette, így lent volt a konyha, fürdő, fent a hálószoba.
Vendegagyon meg vendégünk is volt néha.
7 évig laktunk rengeteget spóroltunk, majd mikor az első lányunk született, előbb kiadtuk 100 e Ft-ért, majd nem sokkal később eladtuk, és most 120 nm-en élünk kerttel a kicsike árából.
Szóval két huszonéves fiatalnak akik dolgoznak, buliznak tökéletes eletkezdesnek.
21 évesen vettük, 30 évesen családi házunk volt. A lakás eladás előtt pedig családi házat bereltunk, hogy lássuk, ott akarunk e élni.
A berles+rezsi kijott a mi bérleti dijunk feléből, a többi ment megtakarításba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!