Tényleg létezik olyan, hogy egy panellakásra túllicitálnak a vevők?
Na ez az amit a fene sem tudhat!
Én biztos nem fogadnám el.(Örülj, hogy így hozta az élet és nem kell panelbe menned!)
Bármi lehet, van olyan őrült aki 40 millióért vesz panellakást, hallottam.
Az ingatlanosnak a jutalék a lényeg, hogy ő hozzon vevőt, ergo nem hiszem hogy az ingatlanos kavarna.
Ha más viszi el, akkor egy forintot sem lát.
Kivéve ha azt is ő hozta.
Nagy lókupecek ezek...
Hát ez az.. De még így is jó árban lenne a lakás.
És most csak emelkedni fognak az árak, hála a júliustól induló kiterjesztett CSOK-nak
Felénk (XI. kerület) egy kétszobás panel 34 millióért egy hét alatt eladható, és folyamatosan megy fel az ára. Akár igaz is lehet, amit az ingatlanos mond, feltéve hogy egy hasonlóan felkapott helyen van a lakás.
Normál helyen viszont inkább a bepróbálkozás valószínű.
Ki az az örült, aki egy panelért kifizet 35-40 milliót, amikor 10km-es arrébb azért már nívós kertes házat kap?
Én 15 millát is sokallanék érte.
Lehet valós, de nem etikus. Ha valakivel áralkuban van, akkor addig más nem ígérhet rá (legalábbis adott irodánál).
Egyébként igen, előfordulhat.
Én elvből nem mennék bele.
Most ugrasz rá, arra is rálicitál stb.
Ha olyan jó, jó helyen van, az ára is méltányos, akkor miért nem foglalóztad le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!