Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti hogy szabadulnátok meg az...

Ti hogy szabadulnátok meg az előző tulaj lapraszerelt bútoraitól? A legolcsóbban, természetesen.

Figyelt kérdés
Átnéztem már pár ajánlatot, nyilván ingyen senki sem vállalja, de ha valaki írna javaslatot Pesten (VII. kerület), hogy kit hívjak ki, annak hálásan köszónöm előre is.

2019. máj. 18. 20:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A tároló itt nem opció sajnos, de köszönöm a választ! :)
2019. máj. 19. 11:18
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Én is meghirdetném ingyen elvihetőnek. Persze azzal a megjegyzéssel, hogy többnyire hulladék. Vagy meg kell érdeklődni mikor lesz lomtalanítás a környéken, kivárni, esetleg leadni a helyi hulladékudvarban. Valamilyen költöztető cég biztosan segít a szállításban. Én a bútorlapok eltüzelését nem tartom jó dolognak, de ha a szükség nagyúr...
2019. máj. 19. 12:19
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
A hulladékudvar a legegyszerűbb, ha van lehetőséged odavinni.
2019. máj. 19. 12:31
 14/20 A kérdező kommentje:

Igen, én sem tartom túl jó ötletnek, de sajnos így lehet rá kereslet. Költöztem már életemben eleget, hogy tudjam. :/

Köszönöm mindenkinek a segítséget, utána fogok nézni a javaslatoknak.

2019. máj. 19. 23:43
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom, hogy aki azt írja, hogy el fogják vinni az csak gondolja ezt, vagy tapasztalta, de nekem két személyes tapasztalatom van.

Tavaly vettünk egy lakást a XV. kerületben. Ingyen elvihetőre tettem fel mindent, az első 3 napban csak olyanok hívtak, hogy fizessek 15-20ezret és elviszik a "lomot". 1-2 ember volt akinek kellett volna valami, de az meg a szállítást sem tudta megoldani, engem kért, hogy segítsek valahogy.

A másik idén egy esztergomi lakás. Csak cigányok jöttek igazából terepet felmérni, aztán amikor látták, hogy semmi érték, csak bútor, akkor elhúztak.

Szerencsére van egy távolabbi ismerősöm aki gyakorlatilag benzinpénzt kér és elvisz mindent ami éghető, mert vidéken él és vegyes tüzelésű kazánnal fűt.

2019. máj. 20. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
Hát, igazad van sajnos, én is megjártam ilyen marketplace/jófogással, mert ugye tudjuk kik jelentkeznek ilyenekért általában... Engem is megszivattak, hogy nem jöttek el, és pont költözés előtt voltam. És jó állapotú szekrényosrt adtam volna ingyen! Ott megfogadtam, hogy inkább miszlikekre szétverem, mintsem odaadjam bárkinek is ingyen.
2019. máj. 20. 17:10
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam a 10-es választ és nem véletlenül írtam amit írtam!

Vettünk egy nyaralót, aminek a berendezését otthagyta a tulaj. Nagyon rendes holmik voltak, de volt 2 fotel, amit én nagynak találtam és gondoltam odaadom valakinek ingyen.

Kitettem a bevezetőút elejére a postaládákhoz és ráírtam, hogy "Ingyen elvihető"

Még másnap is ott díszelegtek.

Jött a fiam és azt mondta "Te nem tudod, hogy ami ingyen van, annak nincs értéke az emberek szemében?"

Kiment, ráírta, hogy 10ezer Ft és itt és itt kell fizetni.

Egy óra múlva nem volt meg a két fotel, ...igaz, fizetni sem jött senki!:)

2019. máj. 20. 18:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Nekem a 15-os valaszado altal elmondottakhoz hasonlo elmenyeim voltak es ez sajnos akkor is igy volt, amikor jo minosegu butort adtam volna ingyen. Nem egyszeru, az biztos.

Koszonom a segito valaszokat, meg mindig probalkozom. :)

2019. máj. 20. 19:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 15-ös. Nekem az a konzekvenciám, hogy akinek ingyen, vagy nagyon olcsón kéne bútor, mert nincs pénze, annak általában se pénze se lehetősége ezekért a bútorokért elmenni, hiába gondolja azt az ember, hogy mennyi helyre jó lehetne az a bútor még...eljutni pont oda nem fog ahova tényleg kellene. :-/ Legalábbis a legritkább esetben. De biztos vannak kivételes esetek ahogy a 17-es is írja.

Én anno az "ingyen elvihető" hirdetésem rossz tapasztalatai után úgy raktam már fel legutóbb a bútorokat, hogy 1000ft/db, így azokat alapból kiszűröm akik úgy keresnek jófogáson, hogy nulla forintos hirdetéseket nézzenek. 1-2 dolgot el tudtam így adni, foteleket, székeket, de kanapét és szekrényt (nagyobb bútorokat magyarul) így sem.

2019. máj. 20. 20:17
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, ez igy van. Amikor feltettem a hirdetest, nekem is eszembe jutott, hogy itt az elszallitas a legnagyobb nehezseg.
2019. máj. 20. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!