Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mikor esnek le végre reálisra...

Mikor esnek le végre reálisra az ingatlan árak? 5-6 millióra a panelok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 22:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%
Miért nem vettél akkor amikor ennyibe kerültek? Volt gazdasági válság, pangott a piac, volt is aki ezt ki tudta használni.
2019. máj. 17. 05:54
 12/28 anonim ***** válasza:
86%

"Miért nem vettél akkor amikor ennyibe kerültek?"

Mert akkor annyi pénze nem volt, most meg a kétszerese nincs.

2019. máj. 17. 07:08
 13/28 anonim ***** válasza:
47%
Dörzsöljétek csak a markotokat, akik ezen nyerészkedtetek hogy a 6 milliós panelt eladtátok 20 millióért most... ingyen pénz a semmire. Más meg szakad meg, tisztességesen dolgozik és sose gyűjt össze annyit hogy a családjának tudjon valamit nyújtani. Lásd ápolók, orvosok, mentőstisztek, tűzoltók... soroljam még? Ez a válasz 0%-ig le lesz pontozva, de csak azért mert sokaknak fáj az igazság.
2019. máj. 17. 07:37
 14/28 anonim ***** válasza:
52%

13#

Szabadáras az ingatlanpiac.

Mindenki annyiért adja amennyiért akarja vagy amennyiért megveszik.

Én is kezdjek el sipákolni, hogy a rendezett családiházamat 3 millióért sem viszik el (2 ért se).

Vagy ez szerinted rendben van?

2019. máj. 17. 07:52
 15/28 anonim ***** válasza:
86%
Amíg ilyen kereslet van, hogy az emberek képesek 30millát kitenni egy panelért úgy hogy 20év tartozást is vesznek a nyakukba, addig ez nem fog változni.
2019. máj. 17. 11:34
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak falvak,ahol tudsz ennyiért házat venni. Ha Budapesten keresel, ennyiért itt már sose lesz. De ennyiért 15-20 éve lehetett Pesten lakást kapni. Én a lakásomat 2006-ban vettem. Akkor mentek már a garzonok 7-8 misiért. Te se annyit keresel most, mint 15-20 éve. Sajnos vagy nem sajnos ilyen árak vannak, ehhez kell alkalmazkodni.
2019. máj. 19. 06:58
 17/28 anonim ***** válasza:
7%
Ha ennyiért lenne frekventált helyen, nyilván én is tudnék venni, meg te is, meg a szomszéd is, meg a tesók is. Azért nem ennyi. Vannak jobb fizetéssel rendelkezők, akik ezt megtehetik hogy nyomott áron hozzájutnak, majd évek múlva nagy haszonnal továbbadják. De miért fáj ez valakinek? Én sosem tudnék venni sem most, sem később, de attól még nem haragszom arra aki szépen tudja forgatni a pénzét.
2019. máj. 19. 07:40
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

#17 ez nem arról szól. Ez nem a pénz szépen forgatása. Ez kőkemény harácsolás, és a legtöbb esetben a semmire, érték nincs mögötte, amiért kapja a pénzét az illető...

Teszem azt, egy tényleg nagytudású, emberként is helyt álló személynek volt egy panelja BP-en, anno vette xy millióért, ma eladja 4 * xy millióért. Megérdemli? Meg.

Ugyanezt a fajta panelt, egy 8 általánost végzett, segghülye ember, akinek még az általános intelligenciája is a béka segge alatt van, szintén birtokolta, majd eladja 4 * xy millióért. Megérdemli? Tett le értéket az asztalra? Jobb lett a társadalom az életétől? Ugye hogy nem.

Akkor mi ez ha nem igazságtalanság?

2019. máj. 19. 09:27
 19/28 szeki28 válasza:
40%

Az ingatlanok irreálisan magas ára, korrupt politikusok által mesterségesen gerjesztett gazdasági állapotok miatt alakult ki, ami a legtöbb elemző szerint -bár ennek idejét senki sem tudja- nem fog a végtelenségig tartani.

Az ingatlanpiac újra be fog dőlni, vélhetően 30-50% os árcsökkenéssel lehet majd számolni, de ennek körülményeit (hogyan, mikor, konkrétan minek a hatására) nemigen lehet megjósolni a hozzáértők szerint.

Én azt javasolnám hogy mindenképpen várj, (még ha nehéz is) és próbálj hozzáspórolni a meglévő anyagi fedezethez, mert az 5-6 milliót kevésnek tartom egy panellakás árához, legalábbis Budapest környékén. (Gondolom 2011 körül voltak ilyen árak, de azok meg más miatt voltak irreálisan alacsonyak, így abban nem bíznék hogy mégegyszer lesz olyan.)

2019. máj. 19. 10:04
 20/28 anonim ***** válasza:
66%

# 18!

Nem utópiában élünk!

2019. máj. 19. 10:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!