Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vidéken, kisvárosban, falvakba...

Vidéken, kisvárosban, falvakban kínálati probléma?

Figyelt kérdés

Csak nekem tűnt fel, hogy mindenki az ilyen házakat hirdeti csak meg?

- szintes - legtöbb esetben felújítandó - hodály -> ki akar 200m2-t fűteni, fenntartani, felújítani

- rossz, vizes vályogház -> ki akar pénztemetőbe költözni

- rossz helyen lévő de amúgy jó családi ház -> ki akar rossz helyre költözni

- felújítandó, totál ramaty de nem vályogház -> nem éri meg foglakozni vele

Fentiek évekre bennragadnak, kutyának nem kellenek, de az árát megkérik. Ti mit tapasztaltok? Családi házak érdekelnek, lakás nem.

2019. máj. 16. 07:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
* teljes
2019. máj. 16. 17:36
 22/26 A kérdező kommentje:
#20 nem tudom mi a problémád... Nem lehet itt feltenni kérdést a gyakorin? Vannak igen, hasonló kérdések ahogy láttam. Nem csak nekem van ezek szerint problémám.
2019. máj. 16. 18:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is évek óta nézegetem napi szinten a házak hirdetéseit. Eddig 3 jelöltem volt, de egyiket sem választottam. Az egyik könnyűszerkezetes ház volt, a második szomszéd ismerősöm, véletlenül derült ki, szerinte trehány módon építették, lakatlan évek óta és penészes. A másik ház egy domboldalon volt, akkora emelkedő vezetett hozzá, hogy egyszer elég volt ott felmenni autóval. A harmadik annyira elhanyagolt volt kívül belül, hogy milliókat kellett volna rákölteni és a telek összesen 200m2 volt amit a ház kb. el is foglalt, de ezt nem Írták a hirdetésbe. A házzal szemben 4 emeletes házak voltak. Szóval nehéz jót találni, olcsón pedig lehetetlen kategória.
2019. máj. 17. 08:41
 24/26 anonim ***** válasza:

Hogy miért nem hirdeti meg ahelyett, hogy szóbeszéd útján menjen el, annak több oka lehet.

1. Nem akar érte fizetni, ha elmenne hirdetés nélkül is.

2. Nem akarja, hogy egész nap megállás nélkül csörögjön a telefonja.

3. Nem akar állandóan ugrálni, hogy mutogassa. Ha ingatlanosra bízza, annak megintcsak fizetni kell.

4. Egy faluban, kisebb településen mindenki ismer mindenkit, összetartó közösségek vannak, nem szívesen engednek be idegent. Nálunk ez pl nagyon erősen jelen van, inkább eladja olcsóbban helyinek, vagy helyi ismerősének, minthogy idegen vegye meg.

5. Amit mi veszünk épp, annál pl az van, hogy szeretett rokoné volt a ház, kicsit szentimentálisabb fajta az eladó, nem mindegy neki, hogy milyen emberé lesz a ház. Mi szimpik vagyunk neki, úgyhogy inkább eladja nekünk, nem hirdeti.

Ha néha mégis véletlen felkerül egy jó ház jó áron, lehet nem is látod a hirdetést, mert pillanatok alatt elviszik. Összességében sokan úgy vannak vele, hogy minek kínlódjanak a hirdetéssel, sok emberrel, ha elmegy anélkül is, reális áron.

2019. máj. 17. 09:01
 25/26 anonim ***** válasza:
Illetve van még a belváros melletti kis garzon "fiatal pároknak ideális", 3x annyiért mint amennyit egy "fiatal pár" egész életében keres mondván dehát modern meg jó helyen van ami tök jó csak akinek elég ekkora annak nincs pénze rá akinek meg van az inkább vesz nagyobbat messzebb.
2019. máj. 29. 12:55
 26/26 anonim ***** válasza:

Illetve igen, a jó ajánlatra ugranak, gyorsan elviszik, pl ha felmész jófogásra nem azért nem látsz pl ingyen elvihető cuccot mert nem teszik fel hanem én is felraktam hogy régi szakadt poros konyhabútor 4. emeletről cipeld le és a tiéd, fél nap alatt hatan írtak hogy vinnék, mikor jöhetnek érte, másnap már hűlt helye volt.

Ha jó ház kell érdemes pár óránként frissíteni a hirdetéseket.

2019. máj. 29. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!