Ingatlan árverésen lehet ilyen probléma?
Adott családi ház beköltözhetően kerül árverésre, több éve lakatlan, 1/1, tehát fogjuk rá hogy rendezett a helyzet. Megnyeri az illető, teszem azt minimálárért. Mondhatja az árverező, vagy a tulaj, hogy na annyiért nem, és törlik a licitet, ill. az egész történetet, és később újraindítják?
Vagy lehet valami "ingatlanmaffia" a háttérben akik "okosba" ellehetetlenítik a papírmunkát, még ha az szabályszerűen meg is lett nyerve?
Esetleg a volt tulaj méregből, bosszúból akármilyen indíttatásból - bár kevésbé elképzelhető de - kárt tesz az ingatlanban akkor ki a felelős?
És még annyit, hogy mennyire jellemző hogy a volt tulaj közreműködő és megmutatja az ingatlant belülről is?
Csak azért kérdem mert volt rá példa, hogy megnyertek egy lakást egy városban - figyeltem - és most megint meg van hirdetve, és megint van rajta licit. Olyankor a vevő elállt a vásárlástól? Vagy - még ha bukik is rajta az ál licitáló - így tartják vissza, lehetetlenítik el a tényleges vevőt?
Végrehajtó mutatja meg? Nekem úgy rémlik, mintha egyszer telefonáltam volna régen és akkor azt mondták hogy ők lépést nem tesznek... tulajjal egyeztessek. Jó de akkor adjanak elérhetőséget. Azt nem adhat ki. Na mondom ez komoly...
Más látatlanba vesz házat meg lakást akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!