A VIII. Ker Práter utca mennyire gáz a rehabilitáció után, gondolok itt kis 50KG-al mennyire esélyes hogy belém állnak az utcán 8-9 óra körül? Albérlet be költöznék vidékiként.
Semmiben nem különbözik a belváros többi részétől sem most, sem valaha nem különbözött.
Egész kislánykoromban minden nap arra jártam zongoraórára sötétedés után egyedül, azt hiszem 8 éves koromtól.
Szóval ezek a vidéki legendák Budapestről...
Kislányom,akkor még nem volt Bár Bár hátán.Most már nem csak az utcán van gond,hanem az itt lakók is eléggé fel vannak háborodva,hogy éjszaka ,a zárások után is még nagy a ricsaj az utcán reggelig és nem tudnak aludni.Az önkori próbál megoldást is erre,de inkább csak mondják mint csinálják,mert látszat nincs,csak hitegetés.Az ebből származó adó nagy úr.A rengeteg ittas,drogos éjszakai emberek közt van rá esély,hogy beléd állnak,de a média is ezzel a szórakozó negyeddel kiemelkedően foglalkozik és ezért van akkora feneke az ügynek,de azért van benne valami.
Na így rehabilitálhatod magad itt.
2: Az jó, de a kérdés tök másra vonatkozott!
Hogy élve hazajut-e, vagy megkéselik-e.
2: De most komolyan, hol van bár bár hátán? Csak mert itt lakom most is és nem tudok.
Szerintem a Corvin-sétánnyal kevered.
A Práterben van egy Lidl, onnantól a körútig semmi, de még a környező utcákban sem, és egy fia drogost nem láttam sosem. Inkább hajnalban az alkoholista munkások munkába menet, de ők is a Baross utcában, mert ott van buszjárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!