Ingatlan vásárlásnál szoktatok ilyen térképeket nézegetni?
Nekem konkrétan megválaszolta, a mamika miért adja olyan olcsón a házát. De hebegett habogott, mondott mindenféle mesét, miért nem akar ott maradni egyedül.
Meg hogy összeszokott, csendes kis település, mindenki szeret mindenkit.
Az utcájában 1 évre visszamenőleg vagy 5 lakásfeltörés volt, meg 2 autólopás.
Ez csak természetes, objektív összképet ez ad egy általam teljesen ismeretlen területről.
Meg persze az, ha személyesen is ellátogatok oda, különböző napszakokban.
Abszolút jól teszed, hogy nézegeted. Mi is ezt csináltuk, sőt mi felváltva vettünk ki szabit keddre és csütörtökre és mászkáltunk a környéken egész nap a feleségemmel váltásban, hogy leszűrjük milyen alakok mászkálnak hétköznap + hétvégén is tettünk egy kört.
Szerintem egy lakásvásárlásnál ez alap kéne, hogy legyen, elvégre nem egy albérlet ahonnan az ember továbbmegy, ha nem jó a környék.
A KSH-nak is érdekes ez a statisztikája
ez nem 2001-es számlálás?
Én megnéztem a szabolcsi falumat 2700 létszámú falut 300 egyéb származású(roma) lakta vagy lakja?.
Ez alapból nem igaz a falu fele már roma származási az óvodába,iskolába létszáma nagyobb részben roma származású.
igen, tapasztalatok alapján ez csak a töredéke, ami ott van. :(
Minap voltam egy településen, 1600 lakosa van, abból 330 cigó, ehhez képest szerintem 100%-ban az volt már.
Talán csak az nem, akinek a házát néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!