Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vásárolnátok hitelre ingatlant...

Vásárolnátok hitelre ingatlant? Részletek alább.

Figyelt kérdés
Nem örököltem, és nem is fogok, egyedülálló vagyok, nem tervezek gyereket. Egy kis panellakást szeretnék, aminek az ára 26-29 M Ft Budapesten, de még reménykedem, hogy találok 25 M Ft-ért. Mivel 4% illetéket is kell fizetni, és berednezni a lakást, festeni stb, így az önerőm mellé nagyjából 20 M Ft-ot kellene igényelnem Ezt meg is kapnám, az előzetes bírálatok szerint. Viszont, ennek a lelki terhét óriásinak tartom. De valahol laknom is kell, most még albérletben vagyok, de ezt egyre nehezebben viselem, szeretnék valahol otthon lenni, kérdés tudnék-e ekkora hitel terhe mellett nyugodtan aludni.
2019. ápr. 23. 23:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

"...mit csinalt VOLNA ha meg tortenetesen egy valsag miatt az intaglan ara felezodott VOLNA, alberlot nem talalt VOLNA, a bank meg vitte VOLNA az ingatlant, bukta VOLNA az onreszt es meg ados is maradt VOLNA."

Csak az a rakás VOLNA ott ne lett VOLNA!:)

Nem tudom!

Ahogy azt sem, hogy mit csinált VOLNA, ha kitört VOLNA a III.Világháború, elnyelte VOLNA az országot valami szökőár, megnyílt VOLNA a föld és beesik a ház, vagy támadott VOLNA a Mars.

Figyelembe vette a realitásokat, alkalmazkodott az aktuális és belátható helyzethez.

Így neki van egy kifizetett lakása, te meg ülsz az albérletben és gyártod az elméleteteket, hogy melyik megoldásra, milyen nyakatekert problémát ötölj ki, hogy legyen indokod, miért vagy a béka feneke alatt.

2019. ápr. 24. 16:37
 12/17 anonim ***** válasza:
55%

"Figyelembe vette a realitásokat, alkalmazkodott az aktuális és belátható helyzethez."

En figyelembe veszem a realitasokat es valoszinusegeket es az alapjan tanacsolgatok. ;) Gazdasagi valsagok egymast kovetik, minden nappal egyre kozelebb van a kovetkezo.

"Így neki van egy kifizetett lakása, te meg ülsz az albérletben és gyártod az elméleteteket, hogy melyik megoldásra, milyen nyakatekert problémát ötölj ki, hogy legyen indokod, miért vagy a béka feneke alatt."

Majdnem. Van egy hitelmentes lakasom, amit 2012-ben vettem. Nem nagy, nem luxuslakas, de az enyem es hitelmentes. 2007 korul ugyanilyen "sajat ingatlant, az a meno" hangulat volt, akkor is ugyanilyen szkeptikus voltam, sok egyetemi evfolyamtarsammal ellentetben, nem ugrottam fejest egy hitelbe. Ok ragtak a kormuket a valsag alatt, hogy nehogy kirugjak, legyen mibol fizetni, en meg szepen valtottam a munkahelyeket, aztan szabaduszo lettem, a megtakaritasaimnak koszonhetoen be tudtam vallalni a bizonytalansagot. Most meg tudnek engedni magamnak egy enyhen luxus lakast nemi hitellel, de nem estem fejre, ha ugyanannyi penzert E-Olaszorszagban is kapok egy profi lakast, akkor az itthoni ingatlanpiacon valami buzlik, a nagy dragulas gyanus.

En mindigis biztatom az embereket, hogy igenis megeri kockaztatni, de ESSZEL, veled ellentetben! ;)

2019. ápr. 24. 16:59
 13/17 anonim ***** válasza:
83%

Ha az E-Olaszország Észak-Olaszországot jelent, akkor te nagyon nagy tévedésben vagy! Én nagyrészt ott élek, közelében nincsenek az árak. De még a budapestiek sem, akár csak egy bolognaihoz.

2019. ápr. 24. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
En Rovereto es kornyeket nezegettem, nem a nagyvarosokat.
2019. ápr. 24. 17:16
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

Akkor meg végképp nem értelek, az árakat illetően. Az általad idézett város nagyjából Abádszalók színvonalú. Nézd meg az abádszalóki árakat és a roveretoiakat! Nem lenne gondom, ha a különbség a zsebemben volna.

2019. ápr. 24. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
55%

Nekem realis es szinte erdemes lenne Rovereto-ba koltoznom, de ezt nem kell ertened, amugy is off...

E-olaszorszagot egy viszonyitasi alapkent hoztam fel, evek ota figyelem es almodozom, hogy oda koltozzek, hat par eve BP vs Rovereto arszinvonala eg es fold volt. Most mar egy szinten vannak. Az a par ev alatt BP es MO gazdasaga azert nem lendult fel epp annyira, torekeny az egesz, ezert buzlik nekem nagyon a mai ingatlanpiac.

2019. ápr. 24. 18:11
 17/17 anonim ***** válasza:
49%

Nővéremék Tombolo-ban vettek saját lakást hitelmentesen ott dolgoznak már 10 éve, átszámolva 25millióért vették. 1.5 szobás tetőtéri lakás egy három szintes házban

Észak olaszország.

2019. ápr. 25. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!