Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ti hol vásárolnátok ingatlant...

Ti hol vásárolnátok ingatlant Budapest környékén?

Figyelt kérdés
Sajnos kevés pénzből 6 millió ftból kéne venni valamit de félek milyen környéken kapunk. Valami infot tudtok adni? Lakossàg,stb
2015. máj. 4. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi Szentendrén vettünk, igaz több pénzért és a felújítás sem volt olcsó, de én azon a környéken nézelődnék. Tehát Szentendre, Pomáz, Budakalász
2015. máj. 4. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nem valami sok pénz.

Érdemes nyaralókat is nézni, ahol van közmű, árban olcsóbb, és talán a szomszédok is jobbak, kevesebb etnikum.

Akár egy faház is szigetelhető, dryvit, és így télen is lakható.

2015. máj. 4. 23:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Peremkerületekben érdemes szétnézni, csepelt ajánlanám például. A híre ellenére aránylag rendezett, jó a közlekedés, az emberek normálisak (kivéve ha belém szaladsz amikor éppen dühöngök, mert én gyűlölöm és idegbeteg vagyok a tudattól hogy itt kell élnem, bár amúgy nem szolgált rá).

Nem egy metropolisz persze, de 20 perc a belváros... és ha közvetlenül a hév vagy a busz mellé költözöl, meg tudod oldani a kerülettel való minimális érintkezést.

A lakókkal mindaddig nincs baj, amíg nem akarsz velük beszélgetni. Jónapot, viszlát, de szép gyerek, jaj de édes kutya, milyen szépet szart, és ennyi legyen a kommunikáció.

2015. máj. 6. 04:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem, most éppen csak nagyon lepukkantak vannak ennyiért, de ha van rá felújítási kereted (esetleg tudsz igénybe venni valamit), akkor megoldás lehet.
2015. máj. 6. 05:17
 5/5 anonim ***** válasza:
1-2 millió hitelt nem tudsz felvenni? Akkor már egész vállalhatóak vannak, és nem kell vele dolgozni. Mekkorára gondoltál egyébként? (priviben segítek, hogy hol érdemes venni / cigánymentes részen)
2015. máj. 6. 05:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!