Mennyire valószínű, hogy a jövőben egy modern technológiának köszönhetően sokkal olcsóbbak lesznek az ingatlanok?
Figyelt kérdés
Szerintem pár év/évtized, és robotok fogják építeni a házakat, lakásokat. Vagy ilyen sosem lesz, mert a gazdag befektetőknek nem tetszik majd, hogy elértéktelenednek a lakásaik, amikbe befektettek?2019. márc. 24. 19:05
1/19 anonim válasza:
Az ingatlanok sohasem lesznek olcsóak. Egy életre szóló befektetések, és azt nagyon jól tudják az ezzel foglalkozó befektetők is.
2/19 mindentudó99 válasza:
Talán el kellene már fogadni hogy vannak dolgok amiket egy robot a büdös életben nem fognak tudni megcsinálni.
3/19 anonim válasza:
Avagy a Mindenttudó sem tud mindent!
4/19 mindentudó99 válasza:
Falat rak. Szerinted ez egyenlő a ház építéssel? Majd ha kicsempéz diagonálba egy fürdőt és kifugázza akkor visszavonom amit írtam. És akkor hol van még a villany víz szerelés stb.
5/19 A kérdező kommentje:
Kitudja hová fejlődik a mesterséges intelligencia? Régen sem hittek sok dologban, amik ma már mindennaposak.
2019. márc. 24. 20:38
6/19 anonim válasza:
"Majd ha kicsempéz diagonálba egy fürdőt és kifugázza "
Most keressem ki azt is a Youtube-on?!
Akkor meg majd mást találsz ki.
7/19 mindentudó99 válasza:
Tudod mit ? Keresd ki . Megnézem. Várom.
8/19 anonim válasza:
Csak példának irom,ha kitalálnak egy féklámpa fény visszahúzó rugót,és ehhez a legyártó gépsort,az sem lehet olcsó,mert ki kell termelnie azt a költséget amennyibe ez került .
9/19 Szecessziós Vájling válasza:
Most sem az emberi munkaerő adja az ingatlan értékét, hanem főleg a földrajzi elhelyezkedése, s a telek, amin áll.
10/19 anonim válasza:
A megfelelően fejlett robotika az munkánk bármely területét képes kiváltani, már ma is...
De ettől független az árát valaminek a kereslet-kínálat határozza meg, nem az, mennyibe került létrehozni az árut...
Lásd asztalos vagyok, van olyan megrendelőm, akinek az alapanyaga 60.000ft volt, de mégis legomboltam róla 490.000ret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!