Volt, aki kertesből költözött vissza panelba?
Eladtuk a panellakásunkat és megyünk kertesbe, de már most visszasírom a lakást. Egy kert + nagy ház plusz felelősség, magasabb költség, messzebb van a várostól... minderre persze csak akkor döbbentem rá, amikor a házat már lefoglalóztuk, és úgy éreztem, onnan nincs visszaút. Most meg bánkódom, és már nem akarok költözni.
Van, aki megbánta a kertesbe költözést és visszament panelba? Vagy idővel majd megszokom?
Idővel megszokod!
Én 35 éve építkeztem, 67 évesen gondolkodok rajta vissza kellene menni!
De mindent feladni, csendet, stb (v megszokom?? :) )
Először is megvételnél ELŐLEG kell adni .Az vissza jár,bármelyik fél gondolja meg magát.
Másodszor a kényelmesek maradjanak is csak a panelban ,és hallgassák a ház zsivaját .Ők erre születtek .
"Van, aki megbánta a kertesbe költözést és visszament panelba?"
Nem hinném, hogy találsz egy olyan hülyét aki kertes házból menne nyomorogni egy panelbe.
"Először is megvételnél ELŐLEG kell adni"
Meg a lónak a micsodája a hátsótokba. Úgy zavarnálak el az előlegeddel, hogy csak lesnél.
Kérdező, a családi házzal mindig van munka, ez ilyen.
Van, aki panelproli, van, aki paraszt. Kinek melyik tetszik, nem vagyunk egyformák. Én fiatalon pörögni szeretek, a nyüzsgést szeretem, én nem mennék ki kertesbe a halál fäszára. Talán majd 40-50 évesen, ha megérem.
De van, aki földet túrni és kerítést festeni szeret, erre izgul, na az meg nem jönne be a belvárosba, mert sokkot kapna tőle.
Megszokni nem fogod, ha nem olyan típus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!