Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » A kis alapterületű lakások...

A kis alapterületű lakások értéktelenedése mennyire várható?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás előtt vagyok, viszont csak 30 nem körülire elég az önerőm. Tehát jelentős hitelre venném, ami nem is baj, ha a jelenlegi áremelkedés folytatódik még. Viszont a kormány politikája aggaszt, mert már minden támogatás családhoz kötött. Attól tartok, hogy egyre jellemzőbb lesz a fiatalok között a gyors családalapítás. Ami nekem hatalmas veszteség lenne, hiszen 30 nm-en nem lehet gyereket nevelni, így az én minigarzonom nemhogy értékesebb nem lesz, de veszíteni fogok rajta, ha kitart ez a gyereket mindenkinek politika.
2019. márc. 12. 07:31
1 2
 11/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

Hülye vagy?

A kisebb lakások sokkal forgalomképesebbek, mint a nagyobbak, főleg BP-en.

Fun fact: a kisebb lakások négyzetméter ára SOKKAL magasabb, mint a nagy lakásoké.

Tehát ha egy 60 m^2-es lakás 40 misi, akkor a 30 m^-es 26 misi.

2019. márc. 15. 05:04
 12/14 A kérdező kommentje:
11 : Ezt értem és látom. A kérdés továbbra is az, hogy 10 év múlva a minigarzonok ára lesz e 30-35 millió Ft körül a mostani kormányzati intézkedések fényében. Ellenkező esetben én személy szerint bukni fogok ezek a lakásvásárláson.
2019. márc. 17. 08:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de 30 nm az nagyon pici lakás. Inkább gyűjtögess még vagy vegyél fel több hitelt, de legalább 40 négyzetméterest vegyél. Az 2 embernek már elég. Jobban is veszik, mint a 30 négyzetmétereseket.
2019. márc. 17. 19:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te nagyon buta vagy!

Először is azt, hogy 10 év múlva mi lesz, maximum egy jövőbelátó tudná megmondani.

A reálisan várható dolgokat egyöntetűen írja itt kb. 10 ember. Te meg még mindig a kifogásaidat, aggodalmaidat ismételgeted.

Ha akarsz, vegyél lakást. Ha nem akarsz ne vegyél. Hogy mi várható, azt leírták, garancia viszont semmire sincs. Arra sem, hogy te 10 év múlva egyáltalán élni fogsz.

2019. márc. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!