Dunántúlra ilyen elképzeléssel és kerettel hova érdemes költözni?
Hegyvidék de legalább dombos vidékre, kb. olyan mint az Északi-Középhegység. Munkahely szerintem ugyan mindegy, Nyíregyházától biztos hogy jobb, de ott se könnyű ezt hírből tudom. De mégis, gondolom élhetőbb egy dunántúli város mint itt keleten/észak-keleten bárhol is...
A cigánykérdés szerintem megint csak olyan hogy jobb talán mint itt de sehol sem jó.
Engem leginkább a Balaton környéke Veszprém vagy észak/észak-nyugat-Zala, Vas megye érdekelne.
A keret 10 millió forint normál falazatú (nem vályog, ne is beszéljetek rá) családi házra, lakás nem.
A 3. ház tuti nem vályog, ezek a házak a hatvanas években épültek B.csernyén, "gazdagbányász" ingatlanok. Odavalósi vagyok. :D
A helyzet az, ha a képek tükrözik a valóságot és nincs rejtett bibi, akkor ezért az árért ez ajándék itt.
Egy ízlésesebb, tégla, min 100 nml használt ház itt 30-45 millió a környéken. Olyan,l
(Véletlen elküldtem). Szóval az olyan legalábbis, ahol a közművek, nyílászárók, vakolat, stb nem cserélendő.
Más is írta, közel a nyugati határ, sok a multi, mindenhol van felvétel, mindenki, aki akar, talál munkát.
Ezt sajna meg kell fizetni...
Én a 4.9 milliós házas válaszoló vagyok. Ez a ház pl árverezés elől "mentett", már végrehajtós jelzáloggal, kp vásárlás volt (sajna sok ilyen van, ismi Bcsernyén 9-ért vett azonnal költözhető hatalmasat), de itt is minden cserére szorul, mégis kvára jó ár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!