Milyen érzés az első saját magad erejéből összegyűjtött otthonba beköltözni?
Milyen birtokolni egy lakást/házat (nem albérlet)?
Milyen volt a kulcsokat megkapni?
Vannak negatívumok?
Fanasztikus érzés volt.
Angliában éltem, onnan vettem meg áprilisban úgy, hogy csak augusztus végén költöztem tehát egészen addig a pillanatig nem is láttam élőben a lakásomat, csak a hirdetés képeit (család segített, elmentek megnézni)
Úgy be voltam zsongva minden sz@rt összevásároltam jó előre a lakásba, 3 baromi nagy költöztetődobozt kellett Mo.-ra küldenem futárszolgálattal. :D
A repülőúton folyamatosan az órámat néztem mikor szállunk már le. A családom meglepett és szépen kitakarították a lakást, plusz beletettek egy-két bútort, kaptam egy mikrót, stb, anyukám és a nevelőapám várt ott pezsgővel, a nappali még majdnem töküres volt és én alig tudtam megköszönni úgy bőgtem :D
Ennél már csak az a jobb érzés hogy tegnap sikerült eladom úgyhogy nemsokára lesz egy még jobb, szebb, nagyobb lakásom, Hollandiában ahol most élek. :)
Ezt csak a gyökér burzsoázia tudja.Tisztességes munkánóp nem lesz Magyarországon lakásod,legfeljebb albérlet.
Utálom a burzsoáziát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!