Debrecen mely részeire nem szabad költözni?
én a civis környékén lakok ötvenhatosok tere szerintem juó környék. aldi spar közel, cutler gym. belváros kicsit messzebb de gyalog is fél óra :)
az egy ismerősöm a nap utcában vett most 23 m körül kertes kis házat 85 m2, érdemes ott szétnézned. kellemes környék, közel van minden. nagyerdő van távol csak
Hát nem igazán. Nézegesd azért meg a hirdetéseket, ha valamit pl. régen hirdetnek, ott lehet esetleg közelíteni de az általában örökség, tehát régi ház.
Zártkerteknél pedig az a helyzet, hogy az építési szabályozás miatt, sokszor csak kis alapterületű házat tudtak építeni, tehát 3 szintes ház, össz 90 m2, minden szint 30 m2. De nem persze nem mind ilyen, van 50-60 m2 alapterületű is. Sokan ott építkeztek az olcsó telekárak miatt. Jelenleg ezek ára kb. 10 misi.
Ezért írtuk többen is Bocskaikertet, Sámsonkertet, meg Hajdúsámsont.
Mielőtt nekikeserednél azért nézegesd a hirdetőoldalakat, amiket írtam, természetesen a jófogást is lehet (ott amúgy többször hirdet tulajdonos, és vannak olcsóbb házak is, csak az nem biztos, hogy jó valamire, a másik két honlap kicsit színvonalasabb), + még írok egyet ingatlantajolo.hu, de ezt Debrecenben nem nagyon használják. Nézegessétek, aztán majd alakul. Először ismerkedjetek a témával.
60 nm-es felújítandó LAKÁST nem kapsz 20 millió alatt, nemhogy kertest.
Tegyetek még hozzá egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!