Békéscsabán, Szegeden vagy Debrecenben éri meg jobban családi házat vásárolni?
Feleségemmel haza akarunk költözni Angliából, mert már nagyon vágyunk haza és elegünk van a Brexit által szétzilált országból.
De otthon olyan drágák az ingatlanok hogy csak vidéki nagyvárosokban tudnánk házat venni.
Mivel Békés megyeiek vagyunk ezért gondolkodtunk Békéscsabán. Tudom hogy nem éppen a jó lehetőségektől hemzseg, de talán ha kiépül az M44-es az sokat segíthet.
Debrecenben már éltem 3 évet, nem volt könnyű, de a várost imádtuk.
Szegedről semmit nem tudok, de sokan ajánlották.
Ti mit javasolnátok? Kb 15m-ból gazdálkodhatunk.
Szerintem 15 millából egyik helyen sem kapsz házat, max a környező falvakban.
Én inkább a nyugati országrészben gondolkodnék, kelet nagyon elmaradt.
Szia!
Miért lesz hamarosan vége Angliának?
Ezek kozul Debrecen a legjobb. Szegeden viszont meg valamennyire megfizethetok az ingatlanok. Fehervar-Veszprem-Gyor kozeli kisebb telepulesekben nem gondolkodtatok? Sokkal tobb lehetosegetek lenne.
Amugy miert a Brexit az ok? Mi is koltozunk, de nem a miatt, az kb semmi ahhoz kepest, ami kozbiztonsag teren megy, vagy mondhatnam az oktatasi rendszert is, persze a mienket sem a jo hirneverol ismerjuk. Egeszsegugyben viszont otthon nagyon pozitiv dolgokat tapasztaltunk, az itteni kaosz utan. Ha csak a brexit miatt mennetek, azt javaslom varjatok ki a veget, mert az meg odebb van. Ha gyereket akartok nevelni, csaladot alapitani, nyugalomban, biztonsagban elni, akkor megertem.
Debrecen, de ott ennyiből nehezen fogsz jót kapni, bár szerencse kérdése.
Ha Békés megye, akkor én Szarvast ismerem, nem rossz hely.
Cigánymentes helyet már nem nagyon találsz, legfeljebb azokon a részeken, ahol nem elég egy házra 15 millió.
Hasonló okokból mennénk el mi is. A Brexit csak rontani fog ezen a helyzeten.
Nyomon követem az események és csak halvány remény van arra hogy úgy lépnek ki hogy ne dőljenek be. A szavazók szinte ugyanazok mint akik a fideszt is megszavazták vagy éppen a Trumpot. Ebből nem sül ki semmi jó.
Debrecenen gondoltam.
Dunántúlon már nem kapunk 15m házat sajnos.
# 4/7 Remélem ez költői kérdés volt.
Az idióta tömeg aki otthon megszavazta a Nert, amerikában a Trumpot az most megszavazza a kilépést megállapodás nélkül.
Anglia semennyire sincs felkészülve a kilépésre. Ebből hatalmas galiba lessz.
Ha pedig úgy lépnek ki ahogy tervezi a May, akkor is elszabadul a pokol a söpredékek miatt.
Nem biztos hogy jó lesz külföldiként itt lenni akkor.
"Dunántúlon már nem kapunk 15m házat sajnos." - mi kaptunk :) Jó, nem a felsorolt helyeken, hanem Dél Du. de akkor is, ráadásul közel a Balaton.
De kisebb településeken nyugodtan nézelődhettek a fent említett megyékben is.
A Brexit nyílván nagyon felkavarja majd a dolgokat, de túlzás, hogy vége lesz Angliának. 6-8 év alatt bőven helyrerázódnak, és utána mindenkit lepipálnak. Hosszabb távon én at EU-nak jósolok nehezebb időszakot
Hú, hát kicsit el vagytok tévedve, 15 millióból egy kis panellakást tudtok kapni. Házat maximum valami környező faluban. Felújítandót.
Szeged: itt is felmentek az árak. A város jó, munkalehetőség (legalábbis jobban fizető) viszont nem sok.
Békéscsaba: az M44-es azért nem holnap lesz kész.
Debrecen: megdrágult nagyon, és ezen a BMW gyár érkezése sem segít.
Egy jótanács: oda menjetek, ahol a baráti körötök, rokonságotok van. Idegen városban 35-40 évesen már nagyon nehéz társaságot találni.
Amúgy maradjatok kint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!