Hogyan lehet becsületes munkával lakást vásárolni?
Mert nem értem becsületes munkával nem is lehet 30 50 millios lakásokat venni vagy igen ?
Mit kellene okoskodjak hogy legyen egy saját lakásom ? :(
Az utolsónak igaza van sajnos igen igazatok van amugy nem kapunk árvaságit anyánk elment apánk meghalt ennyi a történet...
Járművezetőkkent dolgozom nem vagyok ellenőr!
Pesten teljesen ingyen utazok akkárhogyan osztok szorzok csak egy nagy bevásárlástól beszélek és alap kajákkal 20 30 ezer a vége !
Semmi értéke nincs a penzünknek amit több ezrekért árúlnak nem szanadna ennyire magas arakon adni semmit amig az eus fizetés nincs meg!
Hogy itt előre lehessen jutni szerintem ey netto 400 500 ezer ft s fozetés kellene.
Kollégáimnal csak azért van 3-4 gyereke hogy a brutto legyen a nettójuk és kapjanak 87 féle támogatást aki meg egyedül van söföljön meg! :(
A tesom suli után külföldet mo dta mert itt zárt aktók vannak és na mind1 :(
4-500 ezres fizunak egyesek még Londonban is örülnének. Először le kellene szállni a földre, és reálisabban nézni a dolgokat. (30-50 milliós lakás ugye)
Nincs rossz munkád, nem hiszem, hogy olyan rosszul keresnél. Ezzel máshol is találsz munkát, tehát van kiút. Legkésőbb a testvéred sulijának befejeztével el tudtok költözni egy olyan városba, ahol mondjuk felébe-harmadába kerülnek a lakások. De ha maradtok, akkor ugye ő is el tud menni dolgozni. Családtagoknak nem jár kedvezményes utazás?
Leírtam a költségcsökkető ötleteimet, ezekkel pikk-pakk meglenne az önerőtök. Ha pedig a testvéred van legalább 16 éves, nyugodtan menjen el néha diákmunkára, segítsen be neked. Egy-egy szombati nap, vagy péntek délutánt bevállal, esetleg nyáron pár hetet, máris előrébb lesztek.
Nagy valószínűséggel járna nektek az árvasági, ennek kérdezz utána, de lehet még más is, mivel anyutok lelépett. Havi szinten plusz 20-30 ezer forintról beszélünk, ami azért nem mindegy
Az egésszel csak azt akarom mondani, hogy közel sem annyira reménytelen a helyzet, mint amennyire a kérdésedben lefestetted.
#20: Ne beszéljünk már hülyeségeket. Miért dőlne össze ha normálisan, lépésenként van felújítva...
Kérdező: 4-500.000 nettó? Ha te csak annyiból tudnál előre jutni akkor brutális módon vered el a pénzed. Írd össze mire megy el... Cigi, pia, kávé stb. Nettó 200-250.000 körül már bőven lehet boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!