Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hogyan lehet becsületes...

Hogyan lehet becsületes munkával lakást vásárolni?

Figyelt kérdés

Mert nem értem becsületes munkával nem is lehet 30 50 millios lakásokat venni vagy igen ?

Mit kellene okoskodjak hogy legyen egy saját lakásom ? :(

2019. jan. 8. 19:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szülői támogatás nélkül nem nagyon. Az árak elszálltak.

Kell 5-10 millió önerő, a többi hitel.

Vagy lehet venni vidéken 10-15 millióért valami lepusztult öreg házat és lassacskán kipofozni, toldozni, foltozni

2019. jan. 8. 19:19
 2/25 anonim ***** válasza:
85%

Vagy nem egyből a 30-50 millás lakásokról kell álmodoznod

Az első három lakásomban sem wc, sem fürdőszoba nem volt eredetileg...

2019. jan. 8. 19:29
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Jól kell keresni. Az átlagbérből egyedül álló embernek nem lehet pesti lakást venni. Ez van. Régen lehetett, úgy hívták, deviza hitel. Látod, mi lett a vége.

Vidéken kell jól fizető állást találni. Szerintem minimum nettó 250 kereset kell egy 14-15 milliós lakáshoz, hogy tudd fizetni a törlesztőt és ne kelljen koplalnod.

2019. jan. 8. 19:51
 4/25 anonim ***** válasza:
60%

Elmész dolgozni Svájcba fogorvosnak, és hidd el, hamar meglesz a pesti lakás ára.

Ha ilyen magas a kiadási oldal, miért nem gondolkodsz nagyobb bevételekben?

2019. jan. 8. 20:53
 5/25 anonim ***** válasza:
85%
Miért akarsz te becsületes munkával/munkából lakást vásárolni ?? Nem is értem a kérdést...
2019. jan. 8. 21:02
 6/25 A kérdező kommentje:

értem köszi nektek! :( akkor nem becsüketesen hogyan lehet?

Elegem van gürizek a bkv nál és a fizetésem több mint a fele albérletre megy el .... Már nem bírom! :(

2019. jan. 8. 21:16
 7/25 anonim ***** válasza:
81%

Ez mindig olyan, hogy mit értünk becsületes munka alatt?

Egy átlag gyári munkás akinek az a feladata, hogy nyomjon 2 gombot, akármennyire becsületesen nyomkodja, nem fog előre jutni soha.

2019. jan. 8. 21:23
 8/25 A kérdező kommentje:
tudom de nem tudok mihez kezdeni :(
2019. jan. 8. 21:26
 9/25 A kérdező kommentje:

egyedegyül állo vagyok én vagyok csak meg az öcsém aki még suliba jár nincs semmilyen támogatás se szüleink se senki nincs egyedül az van amit én keresek.

Látom a városba mindenki jön megy stb .. jó kedvüek .

Ami nem is baj persze csak nem tudom hogy az egyedülálloak ennyire miert vannak kiszorítva ? Én semmilyen támogatást nem kapok nem vagyunk kisebbség normálisan dolgozo ember vagyok.

Ezért keseredtem el egy kocsit albérleteket meg hiába fizetem az nem lesz soha az enyém valahol laki kell és pesten 120 alatt nem igen vannak lakások csak a gettóba jaa és 2 havi kaukciók úgye . :(

2019. jan. 8. 21:32
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
Hát lopj te is, mint mindenki más a bkv-nál:)Viccet félretéve, képezd magad, tanulj nyelvet, keress jobban fizető állást.
2019. jan. 8. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!