Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mi a gond Csepellel? Belső,...

Mi a gond Csepellel? Belső, HÉV környéki részével?

Figyelt kérdés

Ahol most lakok, ott nagyon félek nőként, egyedül. Egyedül lakom, tehát ha hazaérek, nincs kit lehívnom.

Ha az említett helyen van is szmog (szerintem nincs), nem érdekel, nem élek annyira egészségesen, hogy pont az a pci rizikófaktorka zavarjon, amit más okoz.

Csak mert eddig konkrétan csak a szmogot hallottam ellenérvként Csepel belső részére.

2018. nov. 3. 10:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ha van baj a magyar mentalitással, akkor ez. Istenem, egy kérdésre való oldalon kérdések vannak.

Marha nehéz amúgy információt szerezni, pedig egy költözés nem kicsi játék.

Laknak most ismerőseim Csepelen, azért is jött nekem is a kerület ötlete, szeretik, ha előttük a nyóckerrel hasonlítanám, meg is ölnének.

2018. nov. 5. 05:34
 12/12 anonim ***** válasza:
halihó kérdező! itt vagy még köztünk? azóta mi a helyzet? végül hova költöztél? :D
jan. 11. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!