Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Vidékről visszaköltözni...

Vidékről visszaköltözni Pestre? Ki az aki már megbánta hogy vidékre ment? Pest megyében lakunk.

Figyelt kérdés
Pestről költöztünk le 25 km-re vidékre, két éve. Két gyerekkel lakunk itt, a kisebbik 3 hónapos, a nagy óvodás. Iszonyúan honvágyam van Pestre, pedig nem rossz itt. De nem is jó. Én szeretnék visszamenni, rengeteg okból, tős pesti panellakó vagyok. Hianyzik az élet, a boltok, a nyüzsgés, az ismerősök. A gyerekekkel ovi után csak itthon ülünk, nincs egy jó játszótér, néha egy-két kisbarát átjön játszani 2 hétben 1x. De jó a levegő, nagy a kert, nincs pampogás, szomszédtól szivárgó olajszag és ajtócsapkodás. Illetve a gyerekek sem zavarnak senkit. Mit csináljunk? Olyan írjon aki hasonló cipőben jár (t), Pestről vidékre költözött.
2018. okt. 27. 12:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ti jól érzitek magatokat mindenesetre. Én nagyon nem tudom megszokni.
2018. okt. 28. 19:06
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem matek alapfok Kérdező, hanem információhiány, mert senki nem tudta kiszopni az ujjából, hogy te Sülysápról a MOM-ba mész. Mehettetek volna akár Sződről, az újpesti Maki játszóházba is, itt nem gondolatolvasók vannak.

És hogy mit csinálj?

Anyaként a gyerekeid érdekeit nézd, ne a boltokat, a nyüzsgést, vagy az ismerősöket.

Sülysáp még csak nem is rossz hely, minden van, még jó kis piac is egy héten 2x, nagyon ügyes fodrász, kozmetikus, Tesco, bolt bolt hátán, a Csicsergő óvoda nagyon jó, három általános iskola, kormányablak, szakorvosi rendelők, ügyelet, éttermek, pizzériák, sörözők, borozók, diszkók, Kastélykert, de ha játszóház kell, 30 percre van tőletek a Kalandpark játszóház Rákoson. Pesten sem jutsz el ilyen helyre hamarabb.

2018. okt. 28. 19:40
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es..kicsit frusztraltnak es idegesnek tunsz..en csak par szot szerettem volna beszelgetni olyanokkal akik szinten nem talaljak a helyuket megsem..egy masik forumban kaptam jo tanacsokat, amikkel kicsit konnyebb. Ha mar ugyis jol vagy tajekoztatva Sulyrol( piac szinvonala, szakrendelo(?) :D kormanyablak(?) :D akkor tudok ajanlani Szecson egy jo pszichiatert, aki a duhos,idegenekkel szembeni problemaidat tudja kezelni. Neked tovabbi jo videken elest kivaok, ugy latom neked bejott, ennek igazan orulok :)
2019. jan. 20. 11:29
 14/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem én vagyok frusztrált, hanem te Kérdező, ha nem tűnt volna fel!:D

Így inkább neked kellene meglátogatnod a szecsői pszichiátert, de sürgősen!

Én 10 éve lakom pont Sülyben - ezért is ismerem ennyire - és kutyabajom. De ezzel az idegállapottal és stílussal ami neked van, valóban menj vissza a panelbe, az a te világod!

Megjegyzem, nekem még mindig megvan a pesti belvárosi lakásom, tehát akkor megyek vissza amikor akarok, de nem akarok. Lehet, ez a tudat is hozzájárul, hogy képes vagyok jól érezni magam. Normális ember egy ekkora életmódváltás előtt amiben bizonytalan, kivesz egy házat egy évre bérbe és kitapasztalja, hogy mennyire jön be neki ez a hely és életforma és csak utána éget fel minden hidat maga mögött.

A jelenlegi budapesti ingatlanárakat alapul véve, nem lesz könnyű dolog a "honvágyadat" orvosolni.

De nem vitatkozom veled, van bajod elég, ezért én innentől kezdve kiszálltam!

2019. jan. 20. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!