Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mennyi lakàst nèztettek meg...

Mono11 kérdése:

Mennyi lakàst nèztettek meg amire sikerült kivàlasztonotok az otthonotokat?

Figyelt kérdés
Kicsit csalódótt vagyok most voltam megnèzni az elsőt nem ezt vàrtam.
2018. okt. 19. 16:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tavaly ilyenkor, ebbe a kerületbe akkor kezdett még csak bespirálozni az árrobbanás.

Neten több százat néztem meg, kb 30-at gyűjtöttem ki.

1db sorházi lakást néztünk és 4db lakást. Ez utóbbiakat már egy behatárolt területen, mert ott az ár, elhelyezkedés, zöldterület, háztípus stb. olyan volt amit szerettünk volna.

Nézegetéssel együtt kb. 3-4 hét alatt megtaláltuk ami nekünk jó volt. Mondjuk utána kezdődött a java, az eladó egy lüke p.csa volt enyhén szólva. De ma már túl az egészen, szerencsére. Ma már ugyanezt lejátszani sokkal nehezebb lenne, és azóta az árak is nőttek 20-30%-al erefele...

2018. okt. 22. 22:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyár közepe táján kezdtünk el hirdetéseket nézegetni, július végén néztük meg az első lakást, amit a paraméterek és képek alapján is megfelelőnek gondoltunk.

Beleszerettünk és meg is vettük. Nem stresszeltük túl. :D

Azóta is imádunk itt lakni, nem bántuk meg.

2018. okt. 23. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Fúú, nem tudom. De minimum 50-et.
2018. okt. 24. 00:08
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Megnézel néhányat, felállítasz egy hármas sorrendet, mert mindnek lesz valamennyi hibája. Ez ment hónapokig, de mi derült ki? 1.A telek és a ház egy része leválasztva, puff neki, nem kell osztás, se közös ló. 2. Fel van újítva, de a löszös talaj miatt a felette levő ház megcsúszott. Bontani kellene... 3. Sok tulajdonos, egy külföldön, nem elérhető. 4. Néni meggondolta magát, megyünk a szerződéssel, nem írja alá. Ingatlanos ordít, mi csöndben elsomfordálunk, irány a net, hátha ott lesz megfelelő ház. Volt! Néni egy hét múlva meggondolta magát, könyörög, menjünk vissza, de nem tesszük. Kiválót kaptunk, újabb házat, jó közlekedéssel. A változatok száma végtelen, kész rémregény a lakás vagy ház nézegetés, még jó, hogy ingatlanossal is ingyenes.
2018. okt. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!