Mikor lesz már ennek vége?
Ebből látszik, hogy nem minden fekete és fehér. A hitelt nem lehet egyértelmű rosszként elkönyvelni, a külföldre menekülést sem egyértelmű jóként. Én csak azt próbáltam megfogalmazni, hogy sok esetben azt látom, hogy a külföldön megteremtett alapok után az emberek nem tudnak mit kezdeni magukkal itthon, tehát nem biztos, hogy jobban jártak, mint itthon maradt társaik. Nehéz összehasonlíta emberi sorsokat és okosnak lenni, hogy adott helyzetben mi a jó.
Nekem pl. nem érte volna meg külföldre menni azért, hogy előbb legyenek meg hitelmentesen alapvető dolgaim, mert az érzelmi vonzatán túl a karrierem fejlődésében elég nagy STOP tábla lett volna ez.
Két lakástakarék van a mi nevünkön és kettő közvetlen egyenesági rokonokén. A szerződésben mi vagyunk a kedvezményezettek, mi fizetjük őket.
@18/22
Azért nézd meg hogy mi az a független keresletű jószág mielőtt az albérletet a kereslet kínálat dimenzióba helyezed.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!