Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Dunántúli középhegység vagy...

Dunántúli középhegység vagy Északi?

Figyelt kérdés
Hétvégi házat nézegetek, szívem vágya egy vályog parasztház, de más jellegű is jó, a lényeg, hogy erdős, hegyi környezetben legyen, mivel légúti panaszaim vannak. Bakonyban járva ez a probléma teljesen megszűnt, de ott jóval kevesebb az eladó ház, viszont talán jobb a közbiztonság, nem tudom. Az Északi középhegységben nem jártam még soha, de ott jóval több ingatlan van eladó, a környezet is szép, legalábbis, amit az Google utcaképével néztem, az árak se húzósak, relatíve, vályogházak is vannak. Szóval nem tudom melyik legyen, mert mindegyik szép vidék.
2018. szept. 6. 08:47
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem árt az sem, ha házat fák veszik körül.
2018. szept. 6. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Na most nyaraló, vagy mindennapi lakhatásra valót, mert nem mindegy. Egyébként nézd meg Sima és Baskó településeket, akad eladó is.
2018. szept. 6. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
"légúti panaszaim vannak" akkor fűtési szezonban kell körbekémlelni a kiszemelt ingatlant és környékét , mert olyan helyeken is dől a fekete füst a kéményekből ahol az ember nem is gondolná
2018. szept. 7. 11:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Szerintem, hogy nyaraló jellegű, vagy normál lakható jellegű mindegy, mert olyan április-október között, magyarán, amíg nincs fűtésszezon, ott laknék.
2018. szept. 7. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor az általam említett települések kizárva, mert semmi infrastruktura nincs, de pont ez a szépsége. Én speciel szívesen ellaknék ott állandón is, csak ugye nem tehetem meg.

Nem ismerem, de google utcakép alapján pl. Mátraalmás az álom település. Fa, fa és fa mindenütt. Ott házakat építettek az erdőbe, és nem fákat a házak köré.

Nem mindegy.

2018. szept. 7. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!