Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyetemista vagyok, Budapesten...

Egyetemista vagyok, Budapesten vagy környékén hol vegyek ennyiért ingatlant?

Figyelt kérdés

Válás miatt telket kell vegyek,hogy ott tudjak később családot alapítani,egyéb. Legfelső összeghatárom,amit bírok: 6 millió ft...

nézem az ingatlan.com-on a hirdetéseket,de elvagyok keseredve..először is nincs autóm..nagyon rá vagyok szorulva a tömegközlekedésre.. :(

Budapesten nem találok telket.

Ahol nagyon olcsóak,Őrbottyán,Erdőkertes,ott alig tudok valamit a helyek fejlődéséről...nagyon messze vannak.

Néztem Érden,de amit néztem,az bizonyos szempontból nem jó,amit ugye nem szabad leírni,de biztos tudjátok mire gondolok,főleg ha nem is vagyok ott,mert egyelőre nem tudok építkezni...

Hol keressek,tudtok még olyan internetes oldalt?

23/fiú

2018. szept. 5. 02:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolso,de csak telket szeretnék venni. De köszi a válaszokat magyarok,az értelmi frekvencia csak úgy sugárzik belőletek. :)
2018. szept. 5. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Ennyi pénzért kisebb telket bármerre kapsz. Kistelepülések vasúttal pl.

Őrbottyán tényleg messze van már, de ha nem akarsz gazdálkodni csak egy házat meg kis kertet, akkor ne mondd már, hogy 6 millióért nem találtál semmi értelmeset..

2018. szept. 5. 15:49
 13/17 A kérdező kommentje:
írtam privit,köszi a válaszod.
2018. szept. 5. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:

9: A telek is ingatlan.

Kérdező, csak a 3. és 4. válaszoló gondol épületre, a többi a kérdésedre reagál.

2018. szept. 5. 23:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyiért engem is érdekelne.
2018. szept. 6. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem szinte az egész környék elmaradottabb területein lehet ennyiért venni.
2018. szept. 6. 17:28
 17/17 A kérdező kommentje:

Mi már kinéztük azt a budapesti agglomerációs szegmenst,vagy inkább pest megyei szegmenst,ahol venni fogunk,mert várhatóan,ahogy az adatokból kitűnik,jelentős fejlesztéseknek lesznek kitéve ezek a települések.

Mindenesetre aki értette a kérdést,annak köszi. :D

Amúgy,mivel fiatal vagyok: ez a "mi a f@*znak veszel telket,ha elválsz",qrvára nem írtam hogy én elválok,:D

meg hogy egyetemista létemre nem tanultam semmit

:D de az értelmezésbeli dolgokon nevetek,és akkor arra panaszkodik sok gyerek,hogy milyen nehéz az magyar érettségi :D

fuhh..jó hogy nem személyesen,akárhány éves is...

egyébként igen,ennél kevesebbért érdemes kelet felé tekinteni,de úgy gondoltuk,mi más tájolást választunk,ez speciel az én berögződésem,és nem biztos hogy logikus elven nyugszik. Egyébként most Budapest keleti részén lakok,és laktam mindig is.

2018. szept. 7. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!