Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Egyetemista vagyok, Budapesten...

Egyetemista vagyok, Budapesten vagy környékén hol vegyek ennyiért ingatlant?

Figyelt kérdés

Válás miatt telket kell vegyek,hogy ott tudjak később családot alapítani,egyéb. Legfelső összeghatárom,amit bírok: 6 millió ft...

nézem az ingatlan.com-on a hirdetéseket,de elvagyok keseredve..először is nincs autóm..nagyon rá vagyok szorulva a tömegközlekedésre.. :(

Budapesten nem találok telket.

Ahol nagyon olcsóak,Őrbottyán,Erdőkertes,ott alig tudok valamit a helyek fejlődéséről...nagyon messze vannak.

Néztem Érden,de amit néztem,az bizonyos szempontból nem jó,amit ugye nem szabad leírni,de biztos tudjátok mire gondolok,főleg ha nem is vagyok ott,mert egyelőre nem tudok építkezni...

Hol keressek,tudtok még olyan internetes oldalt?

23/fiú

2018. szept. 5. 02:37
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Halásztelek,Törökbálint,Biatorbágy is jó célpont,de nem találtam érdemlegeset..(közmű,lakóövezeti)

Én költöznék Budaörs Frankhegyre is,csak az a baj,hogy fejletlen környék.

Keleti régióval nem szimpatizálok,inkább a nyugati,délnyugati,északi,északkeleti max. :(

2018. szept. 5. 02:40
 2/17 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább spórolj még hozzá,és utána vegyél egyet. Budapesten és a környéken sajnos ez van. De inkább még spórolj,minthogy most megvegyél egy nem olyan jót
2018. szept. 5. 07:40
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

Hatmillió? Mai világban a háromszorosa alatt nem kapsz egy lyukat se.

Marad a vidéki kis vályogház, ami felújítandó. Még Szabolcsban se kapsz felújítottat, csak régi kádárkocka mama házat ennyiért.

Vagy, ha jól keresel, ez bőven elég önerőnek, és hitelt veszel fel. Bár én száz hogy egyáltalán nem verném magam már fiatal koromban adósságba...

2018. szept. 5. 08:21
 4/17 anonim ***** válasza:
62%

Hatmillió? Ennek a másfélszereséért kezdődnek a lelakott panellakások. Budapest agglomerációjában lakóházat ennyiből esélytelen venni. Nincs.

Veresegyház, Őrbottyán, Erdőkertes nem rossz hely, de ennyiért ott is igen nehezen találsz bármit, ami nem egy felőjítandó, netán összedőlés határán lévő vityilló.

2018. szept. 5. 09:14
 5/17 anonim ***** válasza:
87%

"Válás miatt telket kell vegyek"

Már miért kellene telket venned csak azért, mert elváltál?

2018. szept. 5. 09:19
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Válás miatt telket kell vegyek,hogy ott tudjak később családot alapítani

Cseberből vederbe??

Egyetemista létedre semmiből sem tanulsz?!

:)

2018. szept. 5. 10:48
 7/17 anonim ***** válasza:
27%
Amik az ingatlan.com-on vannak, azok nem jók?...
2018. szept. 5. 10:56
 8/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem unod ezeket a hülyeségeket?
2018. szept. 5. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
71%

Akkor telket vagy ingatlant? Telket lehet kapni.

A semmi közepén lévő nyaralóvezetekben vannak olcsó házak, Vác külterületén is láttam 8 millió körül egész nagy, téliesített nyaralót. De ezeknek a szerkezetét, építőanyagát azért jól meg kell nézni és a környéken tényleg semmi sincs. Út se nagyon.

2018. szept. 5. 14:33
 10/17 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen nagyon sokat mosolyogtam a válaszokon. El se olvassa senki a kérdést. TELEK. LAKÓÖVEZETI SIMA TELEK.

:))

2018. szept. 5. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!