Miért csinálhatta ezt az eladó?
Vasárnap megnéztünk egy lakást, ami nagyon megtetszett nekünk. Hétfőn szóltunk nekik, hogy egy rokonnal - aki szakértőbb szemmel nézné -, szeretnénk ismét megtekinteni a héten, és ha minden rendben, akkor megvennénk.
Mondták, hogy majd másnap egyeztetünk.
Másnap felhívtak, közölték, hogy sok volt az érdeklődő, és eladták a lakást, úgyhogy már tárgytalan.
Ma reggel egyik barátnőmet megkértem, hogy hívja fel őket érdeklődni, mivel a hirdetés még mindig fent van az interneten. Holnapra beszéltek meg időpontot, hogy megnézheti a lakást...
Ha annyira el akarják adni, akkor minket miért utasítottak el így?
Ezt szomorúan olvasom.
Én úgy gondolom, hogy egy ekkora tételnél nem lehet elsőre mindent kiszűrni, nem egy póló, amit visszaviszek, ha mégsem tetszik vagy ha kiderül, hogy rejtett hibái vannak.
Párommal másnapra átbeszéltünk mindent, és közben felmerült bennük még pár kérdés, azzal a konkrét ingatlannal kapcsolatban, ezért szerettük volna még egyszer megnézni. Ha elsőre is szakértővel megyünk, akkor sem biztos, hogy ezek a konkrét kérdések ott és akkor felmerülnek.
Köszönöm neked is!
Mi is úgy gondoltuk, hogy ha még egyszer visszamegyünk, az még nem jelenthet gondot.
Szomorú lettem, mert nagyon tetszett.
Èn is többször nèztem meg minden lakást, ès volt aki3x is megnèzte mikor megvette. Ez nem szokatlan, egy nagy kiadást jól meggondol az ember, nem akar bukni.
Hívd megint, lehet, hogy valaki visszalèpett. De akkor alaposan nèzz körbe, hátha valaki èszrevett vmit már. Nem csak a lakás, hanem a lakóközössèg is fontos, közös tartozások, felújításra pènzek stb.
Ezt a lakást már nem szabad megvenni. Amúgy 2-3* simán meg lehet nézni. Általában egy idő után kiderül, hogy nem
is baj, hogy lemarad az ember róla.
"Hétfőn szóltunk nekik, hogy egy rokonnal - aki szakértőbb szemmel nézné -, szeretnénk ismét megtekinteni a héten..."
Ezt elmondani volt a hiba!
Nincs a Földön olyan használt lakás, amiben "szakértő szemmel" nem lehet valamilyen hibát találni.
Aztán azt a hibát szokták alkucélra felhasználni és sokan nehezen viselik, ha fikázva van az otthonuk.
Nyugodtan megnézheted te a lakást 2-3x is, de ne kösd az orrukra, hogy szakértővel érkezel.
Ez ugyan nem tilos, de könnyen így járhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!