Békéscsaba érdekelne lakásvásárlás miatt. Mely városrészei kerülendők?
Figyelt kérdés
Vannak jobban karbantartott városrészek ott is, gondolom, meg kevésbé gondozottak. Ez amúgy mindenütt az emberektől függ.2018. aug. 28. 11:09
1/7 A kérdező kommentje:
Közben nézegetem az idevágó Wikit:
„Békéscsabának hivatalosan 6 különálló városrésze van az önkormányzat beosztása alapján, ezek nagy részben összhangban vannak a természeti-társadalmi és történelmi adottságokkal. A 6 városrész közül 3 teljesen különálló, a törzsterülettől távolabb fekvő terület (Fényes, Gerla, Mezőmegyer), míg a másik három zárt beépítésű, egységes terület (Békéscsaba belvárosa, Lencsési lakótelep, Erzsébethely).”
Ezekről kérek infókat:
1. Fényes,
2. Gerla,
3. Mezőmegyer
4. Belváros
5. Lencsési lakótelep
6. Erzsébethely
2018. aug. 28. 11:46
2/7 anonim válasza:
Az északi rész, kb a Kner nyomdától a Bonduelle-ig kerülendő (ld maps.google.com), kimondottan szép környék viszont a sportcsarnoktól északra fekvő rész (tkp a Dobozi úttól keletre). Csak ezeket tudom, más részein nem nagyon bringáztam.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy látom, az Északi Ipartelep és a történetesen Dobozi úttól keletre lévő reptér közvetlen környéke kerülendő.
2018. aug. 28. 17:54
4/7 A kérdező kommentje:
...habár a reptér közvetlen szomszédságában nincs is lakóövezet.
2018. aug. 28. 17:57
5/7 anonim válasza:
Ezt még hány várossal játszod el? Nagyon unatkozhatsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves ötös!
Valami nehezet ettél, és megfeküdte a gyomrod?
Amúgy, igen, eljátszom még pár várossal, amelyekre eddig nem kérdeztek rá mások. Problem?
2018. aug. 29. 14:11
7/7 anonim válasza:
Én nekem leginkább a fürdő környéke tetszik a legjobban, vagy az üvegháztól ha mész beljebb, ott is szép helyek vannak, egy orvos ismerősöm is ott lakik. Illetve a Szent István egyetem környéke. Ott megbújva van az Aldi mögött egy úrinegyed, ahol minden ház gyönyörű és gondozott, és csak tehetősebbek élnek ott. Eddig nem is tudtam arról a helyről, amíg egy ismerősöm meg nem hívott oda hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!