Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Békéscsaba érdekelne lakásvásá...

Békéscsaba érdekelne lakásvásárlás miatt. Mely városrészei kerülendők?

Figyelt kérdés
Vannak jobban karbantartott városrészek ott is, gondolom, meg kevésbé gondozottak. Ez amúgy mindenütt az emberektől függ.

2018. aug. 28. 11:09
 1/7 A kérdező kommentje:

Közben nézegetem az idevágó Wikit:

[link]

„Békéscsabának hivatalosan 6 különálló városrésze van az önkormányzat beosztása alapján, ezek nagy részben összhangban vannak a természeti-társadalmi és történelmi adottságokkal. A 6 városrész közül 3 teljesen különálló, a törzsterülettől távolabb fekvő terület (Fényes, Gerla, Mezőmegyer), míg a másik három zárt beépítésű, egységes terület (Békéscsaba belvárosa, Lencsési lakótelep, Erzsébethely).”

Ezekről kérek infókat:

1. Fényes,

2. Gerla,

3. Mezőmegyer

4. Belváros

5. Lencsési lakótelep

6. Erzsébethely

2018. aug. 28. 11:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Az északi rész, kb a Kner nyomdától a Bonduelle-ig kerülendő (ld maps.google.com), kimondottan szép környék viszont a sportcsarnoktól északra fekvő rész (tkp a Dobozi úttól keletre). Csak ezeket tudom, más részein nem nagyon bringáztam.
2018. aug. 28. 15:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ahogy látom, az Északi Ipartelep és a történetesen Dobozi úttól keletre lévő reptér közvetlen környéke kerülendő.
2018. aug. 28. 17:54
 4/7 A kérdező kommentje:
...habár a reptér közvetlen szomszédságában nincs is lakóövezet.
2018. aug. 28. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Ezt még hány várossal játszod el? Nagyon unatkozhatsz.
2018. aug. 29. 11:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves ötös!

Valami nehezet ettél, és megfeküdte a gyomrod?

Amúgy, igen, eljátszom még pár várossal, amelyekre eddig nem kérdeztek rá mások. Problem?

2018. aug. 29. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem leginkább a fürdő környéke tetszik a legjobban, vagy az üvegháztól ha mész beljebb, ott is szép helyek vannak, egy orvos ismerősöm is ott lakik. Illetve a Szent István egyetem környéke. Ott megbújva van az Aldi mögött egy úrinegyed, ahol minden ház gyönyörű és gondozott, és csak tehetősebbek élnek ott. Eddig nem is tudtam arról a helyről, amíg egy ismerősöm meg nem hívott oda hozzájuk.
2018. szept. 2. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!