Megèri leköltözni budapestöl 50kmre?
Hogy érted, hogy megéri e?
Nem éri meg, mert nem fizetnek neked érte, ha leköltözöl!
És nem éri meg, mert vidéken drágább az élet az olyannak, aki nem termeli meg a szükségleteit.
De ha csak rosszul fogalmaztál és arra vagy kíváncsi, hogy jobb e vidéken élni mint Pesten, akkor arra sincs válasz.
Nekem jobb, a szomszédba költözőnek nem jobb.
Mindenkinek kell annyira ismernie önmagát, hogy ezt eldöntse, de óvnálak a hamis romantikától!
Budapesten ingyen kellene osztogatni a lakásokat, házakat, annyira élhetetlen az egész város.
De nem, eladják az ott lakók horribilis áron a lakásukat, majd mennek pár km-re budapesttől lakni.
Ezért még egy ótvaros putri is 50km-re 10 milliótól kezdődik már.
Így szorul ki az ember onnan, ahol született....:(((((((
A kbszott ingatlanárak, meg a vevőik miatt.
Az nem véletlen,hogy Budapestre ki lehet tenni a "megtelt" táblát.A munkalehetőségek jóval nagyobbak mint vidéken. Ha ott dolgozol - ahogy előttem is írták-mérlegelned kell a közlekedést. A reggeli dugók miatt autóval Pestre menni szinte bárhonnan lehetetlen, időre főleg.A tömegközlekedést pedig Te tudod csak mérlegelni.
Én 70 km-ről járok be naponta, felszállok a buszra, majd a közeli városban átszállok a másikra. Reggel 5-kor kelek, este 7-re érek haza. Még nincs családom, de amellett ez lehetetlen, tehát mindenképpen arra törekszem,hogy felköltözzek.
A kérdésedre Neked kell tudnod a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!