Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Megèri leköltözni budapestöl...

Mono11 kérdése:

Megèri leköltözni budapestöl 50kmre?

Figyelt kérdés
2018. aug. 15. 17:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted, hogy megéri e?

Nem éri meg, mert nem fizetnek neked érte, ha leköltözöl!

És nem éri meg, mert vidéken drágább az élet az olyannak, aki nem termeli meg a szükségleteit.

De ha csak rosszul fogalmaztál és arra vagy kíváncsi, hogy jobb e vidéken élni mint Pesten, akkor arra sincs válasz.

Nekem jobb, a szomszédba költözőnek nem jobb.

Mindenkinek kell annyira ismernie önmagát, hogy ezt eldöntse, de óvnálak a hamis romantikától!

2018. aug. 15. 17:06
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
Mi az operánál lakunk. Pilisre akartunk költözni az ingatlanár-bumm előtt. Ugyan már normalizálódnak az árak, de a bejárás (bérlet, autó) nagyon sokba kerülne. Szerintem nem éri meg, ha a munka bp-en van.
2018. aug. 15. 17:13
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Milyen értelemben kérdezed?
2018. aug. 15. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Nezd en bp tol 200km re vagyok es
2018. aug. 15. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
20%
Soha se koltoznek bp re
2018. aug. 15. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:
40%

Budapesten ingyen kellene osztogatni a lakásokat, házakat, annyira élhetetlen az egész város.

De nem, eladják az ott lakók horribilis áron a lakásukat, majd mennek pár km-re budapesttől lakni.

Ezért még egy ótvaros putri is 50km-re 10 milliótól kezdődik már.

Így szorul ki az ember onnan, ahol született....:(((((((

A kbszott ingatlanárak, meg a vevőik miatt.

2018. aug. 16. 07:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.
2018. aug. 16. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
88%

Az nem véletlen,hogy Budapestre ki lehet tenni a "megtelt" táblát.A munkalehetőségek jóval nagyobbak mint vidéken. Ha ott dolgozol - ahogy előttem is írták-mérlegelned kell a közlekedést. A reggeli dugók miatt autóval Pestre menni szinte bárhonnan lehetetlen, időre főleg.A tömegközlekedést pedig Te tudod csak mérlegelni.

Én 70 km-ről járok be naponta, felszállok a buszra, majd a közeli városban átszállok a másikra. Reggel 5-kor kelek, este 7-re érek haza. Még nincs családom, de amellett ez lehetetlen, tehát mindenképpen arra törekszem,hogy felköltözzek.

A kérdésedre Neked kell tudnod a választ.

2018. aug. 17. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!