Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leköltözni-...

Hogyan tudnék leköltözni- házat szerezni a Balaton parton?

Figyelt kérdés
Beleszerettem a Balatoni környezetbe, és ott szeretném leélni az életem, de sajna nincsenek millióim hogy lakást vegyek ott.

2013. jún. 10. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nyáron még elmegy a sátor, na de télen ...
2013. jún. 10. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Valahol most is laksz, nem? Egyébként a Balaton körül is nagyon leestek az ingatlanárak, barátnőmék 7 millióért vettek ott házat az északi oldalon, 3 km-re a parttól. Az meg biciklivel nem egy nagy távolság. Szóval ha van ingatlanod, és azt eladod, esélyes, hogy tudsz belőle venni magadnak egyet.
2013. jún. 10. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem ertem hogy megis milyen valaszt varsz erre a kerdesre...? En adjak penzt neked, vagy megis mire gondolsz? Ha meg nem, akkor megint csak nem ertem hogy mi az hogy "hogyan tudnal lekoltozni"? Ugy hogy veszel egy hazat es odakoltozol.
2013. jún. 10. 17:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Most sajátban laksz? Az eladod és az árából, vagy ha jó helyen van, cserélsz egy Balaton környéki lakossal, aki oda akar menni.

Ha nincs pénzed, akkor a bérelt lakás jöhet szóba, gondolom kistelepüléseken olcsóbb, mint pl. Siófokon. Esetleg kölcsön lakásra, bár az növekvő kamatok miatt szerintem nem jó ötlet.

Van munkád? Tudnál ott dolgozni valamit?

2013. jún. 10. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Szüleimnél élek Pápa mellett, itt is dolgozom, de nem keresek anyit, hogy fére rakjak belőle, vagy hitelt vegyek fel.

Ám munkatársamtól is meg kérdeztem ezt, ő azt mondja, szedjek fel egy Balatoni lányt.

2013. jún. 10. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Na, mit csináltál?
2018. szept. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!