Vásárolt ingatlanból nem költöznek el, hogy rakhatom ki őket?
Helló!
Vettem egy kertes ingatlant januárban. A telken 2 ház található, egy új építésű és egy régi parasztház. Mielőtt megvettem volna már ott lakott egy "család" a paraszt házban. Amikor megtörtént az adás-vétel és kifizetésre került az összeg, írtunk egy megállapodást az eladóval, amiben az áll, hogy az ott lakók ez év június végéig ott maradhatnak, cserébe a vétel árból elenged egy bizonyos összeget. Ez a papír ügyvéd jelenlétében lett aláírva, 2 tanú kíséretében. Most, hogy lejárt a határ idő, az ott lakók még mindig ott laknak. Velük semmilyen szerződés sincs kötve, albérleti sem és nekem ők nem is fizetnek semmit illetve a rezsit se fizetik ki. Így most hogyan tudok tőlük megszabadulni LEGÁLISAN, gyorsan, hogy ne érjen több anyagi kár?
Hát igen, ha kifizetted, akkor legálisan kiadód 1 hónapra szekrény nagyságú fiatalembereknek, akik oda legálisan "beköltöznek", szépen kirakosgatják a mostani lakókat. Ez a leggyorsabb, de nem a legolcsóbb módszer. Nyilván úgy van beárazva, hogy megérje a perrel szemben.
Talán tud is itt ajánlani valaki ilyen céget.
Fontos, hogy jó hírük legyen! Mert ugye visszaélni nekik is van lehetőségük a helyzettel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!