Mono11 kérdése:
Lehet e most kapni mini garzont Budapesten hat millió forint alatt?
Figyelt kérdés
2018. aug. 2. 12:32
11/17 anonim válasza:
Gondolom nézed valamelyik ingatlanportált, pl. az ingatlan.com-ot. Ha beállítod a keresőt erre az összeghatárra azonnal látod a lehetőségeket.
12/17 anonim válasza:
11-es
Én megtettem - ma már másodszor - a Kérdező helyett.
Kiiktatva a kamu végrehajtásokat és az önkormányzatiakat.
Ez a 3 van:
Az első önkormányzati (burkolt formában), a második egy garázs, a harmadik 13m2-es "ház" egy közös udvarban
13/17 anonim válasza:
Igen,tudom. 2X ennyiért se lenne könnyű.
14/17 anonim válasza:
Na, valaki esetleg holnap nem keres 7M-ért?
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__ingatlan-vasarlas-ela..
15/17 anonim válasza:
Holnapután 8 millióért?
Pár hetet kellene csak várni, és a kérdezőnek meglenne a 20-30 milliója, amiből már lehetne venni lakást.
16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat nem lehet kapni ennyi pènzèrt nagyon megdràgultak az ingatlanok.
2018. aug. 5. 03:02
17/17 anonim válasza:
Megdrágultak, nade 6 millióért? Ez annyira alacsony ár hogy épeszü ember fel sem tesz ilyen kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!