Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Hol a fenében érdemes Magyaror...

Hol a fenében érdemes Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Észak-Magyarország hiába szép, és jó hely, ha egyszer a közbiztonság nulla, Kelet-Magyarország egy nagy sík terület, tele kisebbséggel, az Alföld egésze szintén egy nagy sík terület, gyenge infrastruktúrával, kisebbséggel, munkanélküliséggel (csakúgy mint az előző kettő).

Közép-Magyarország már fejlettebb, van munka is (elvileg), kisebbség kevésbé van jelen, ellenben amennyivel többet keresnek az emberek, annyival drágább is minden, és "nagyvárosi", nekem speciel az Északi hegyvidék csendje nyugalma jobban kellene...

Dunántúl vegyesvágott, fejlettebb-fejletlenebb, kisebbség itt is jelen van (mert jelen van!), ahol munka van ott megint csak drágább minden.

És ahol van munka, jó a közlekedés, infrastruktúra jó, gazdagabb, ott megjelenik a bűnözés más formája, a rablások-lopások-vagyon/ személy elleni erőszakos cselekmények.

Ha jó környéken élsz kirabolnak, ha rossz helyen akkor meg nem tudsz dolgozni, és mellette lépten-nyomon kötekvő, erőszakos kisebbségibe ütközöl (illetve magyarba, aki szintén azon a szinten van...)

Nos akkor hol érdemes ma Magyarországon letelepedni? Komolyan kérdem.

Engem személy szerint Heves-Nógrád vonz, de persze tudom hogy halott helyek.

2018. aug. 1. 10:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Én írtam a budai aglomerációról. Nem, nem most szálltak el az árak, pl. Telki mindig is az ország leggazdagabb faluja volt, a XII. kerület vagy a II. kerület dettó. Arányaiban mindig, minden ilyen drága volt.
2018. aug. 1. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Na, ja. Telki, Budajenő, Keszi, Budaörs, Törökbálint,Üröm, Solymár, Nagykovácsi évtizedek óta puccos települések, irdatlan árakkal. Mostanra már kezdi utolérni őket Gödöllő, Vecsés, és meglepő módon Érd is, ahol néhány éve még sokkal olcsóbbak voltak a házak, mint Csepelen, de még talán Szigetszentmiklóson is.
2018. aug. 1. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Öt éve még normális áron lehetett házat venni Szentendrén és felette levő településeken is. De idén megvettek már szinte minden, elszálltak az árak. Régóta eladásra kinált kisebb házért elkértek idén 34 milliót, miközben négy éve még 16-18 millióért jót lehetett venni pl. Tahiban.
2018. aug. 2. 14:11
 14/15 anonim ***** válasza:
58%
Abnormális időket élünk. Pedig mi még szerencsésnek mondhatjuk magunkat. (Most olvasom, hogy Dél-Afrikában a néger többségű parlament olyan törvénytervezetet vitat, mely szerint több tízezer fehér farmernek elvennék a földjét kárpótlás nélkül.)
2018. aug. 5. 13:37
 15/15 anonim ***** válasza:
A Bakonyt tudom ajánlani, gyönyörű vidék, az ingatlanárak sem vészesek, balhés népcsoportok sincsenek.
2018. aug. 20. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!