Hogy magyarázzam el anyunak, hogy ennyiért nem talál lakást?
A szüleim szeretnének lakást venni Pécsen,diák vagyok, én laknék benne, de egyben ki is lenne adva a másik szoba. Nem én kértem, hogy keressünk lakást. Ő ajánlotta fel, hogy sokkal egyszerűbb lenne az élet, ha saját lakásban laknék. Nagyon kedves ajánlat ez tőle, de ha nincs annyi pénze, amiből lakást lehet venni Pécsen, akkor nincs értelme keresnem, szerintem. 3 hónapja keresek lakást, és helytől függetlenül, még olyan helyen is, ami nekem egyáltalán nem felelne meg, egyszerűen nem árulnak annyiért, amire azt mondja ez rendben van. Lassan eljutok oda, hogy feladom és meg kell mondjam neki, hogy nem tud nekem segíteni, mert semmi se fér bele a keretbe.
12-13 millió az az árkategória, amiért normális állapotú, vagy részben felújított ingatlant lehet kapni. Mindre azt mondja, hogy 11 milliót se érnek. Az lehet, de sajnos ennyiért adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!