Azt mondják, most az ingatlanok jelentősen túl vannak árazva. Ez mit jelent? Mi a gyakorlat általában mennyit lehet alkudni?
Figyelt kérdés
2018. júl. 2. 11:45
21/23 A kérdező kommentje:
De jobb lesz nekem, ha tudom, mennyire jellemző s mennyire nem. Gondolom a statisztáról max. annyit tudsz amennyit a tudatlan nép szajkóz róla, pl. hogy bármit ki lehet hozni belőle. Művelődhetnél egy kicsit s akkor egy idő után talán felfognád miről is van szó.
2018. júl. 8. 13:08
22/23 anonim válasza:
T.Kérdező!
Most adtam el lakást. Jött a vevőjelölt, hogy megvenné kb 8%kal olcsóbban. Mondta neki nem, köszi, az ár nem irányár. A következő (a vevő) megnézte és a meghirdetett áron meg is vette. A kettő között nem telt el két óra! Akkor miről beszélünk alku címén.
És nem csodapalota volt, csak egy panel jó helyen.
(és 1 millióval feljebb lőttem be az árat mint a szomszéd lépcsőházban hirdetett ugyanilyen lakás, az 1 hónapja kelt el.)
23/23 A kérdező kommentje:
tehát ezalapján még mindig felfele mennek az árak panel esetén.
2018. júl. 8. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!