Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesti 40 millió körüli...

Budapesti 40 millió körüli forgalni értékű ingatlanom néhány hónap leforgása alatt el kell adnom. Mi az az ár, amelyen el tudom adni ezen idő alatt, hogy a lehető legkevesebbet bujak rajta?

Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 23:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
#20: én is azt hittem,hgy a 3. emeleti lifit nélküli házban lévő lakásomat nehezen tudom eladni, de 2 hét alatt elkelt minimális alkuval. Fiatalokat nem érdekelte a lépcső, de örültek neki, hogy több a fény és kevesebb port, zaj szűrődik fel az utcáról. Pedig régi bérházban volt, ahol a földszint is inkább első emelet.
2018. jún. 19. 09:01
 22/26 anonim ***** válasza:
manapság mit jelent a gettó?
2018. jún. 23. 14:30
 23/26 anonim válasza:
15-ösnek, a Szondi utcában lakom, a Hősök teréhez közel és gyakorlatilag alig van a házunkban magyar tulajdonban lakás, orosz, izraeli, holland, hongkongi tulajok vannak és normális lakók. Az egész környék bekamerázott, orosz követség,TEK-laktanya, itt egy levél se hullik a fáról le, hogy ne vegye észre valami őrszem. 500 méteres körzetben három bölcsőde, három óvoda, két általános és három középiskola található, plusz uszoda, műjégpálya, Állatkert, a Bábszínház, lejjebb az Operaház, a Zeneakadémia. Állandóan tudjuk a gyerekeket vinni valahová értelmes programokra. Néhány éve vettünk egy napfényes polgári lakást, 100 mm, most a dupláját éri, mint amikor vettük. A házban se diszkó, se bulik, a hatvanas főfalon amúgy se hallatszik át semmi. A Benczúr persze a krém, de ha van egy kicsit rosszabb vidék, az inkább a Podmaniczky. Kisföldalattival és a millió busszal meg trolival bárhol ott vagyunk a városban. Csak azért, hogy biztos van rossz és jó ház is ugyanabban az utcában. A kicsit lepukkantabb része a Szondinak az Epreskert után kezdődik a város felé.
2018. dec. 31. 11:04
 24/26 Estádio de Felchút ***** válasza:
#23: annyira kifelé nem ismerem a Szondit, én az Izabella-Rózsa-Szív utca környékén jártam többször. A Keleti-Garay ahhoz képest hófehér elitnegyed volt :D
2018. dec. 31. 14:50
 25/26 anonim ***** válasza:
Mennyiért ment el végül?
2018. dec. 31. 17:33
 26/26 anonim válasza:
24-es: Így igaz, az Izabella és a Csengery közti szakasz a lepukkant. De mivel évek óta minden be van kamerázva ott is, plusz készenléti rendőrség is van a Csengery végén, ezért effektív nagy balhékról nem szoktunk hallani itt.
2019. jan. 1. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!