Debrecen Dóczy lakóparkban sok az arab?
Az újra gondolsz? Biztosan sok külföldi lakik/fog ott lakni.
Az a helyzet, hogy ott sokan befektetésnek veszik a lakásokat. Nyilván az egyetem miatt. Ha megnézed jófogáson a kiadó lakásokat Db-ben, van ott egy csomó. (felismerhető). Nekem biztos nem kéne, de eladó hirdetésként is vannak fent ilyen lakások, és ha megnézed, az eladónál mindig van alaprajz.
Oké, megkerestem. Külföldieknek pedig nyilván jó, mert modern, új, egyetem közel, közlekedés jó, és designos.
Eldöntöd, hogy tetszik-e. Valamint, hogy a környék tetszik-e. Mi a fontos neked egy lakásnál, mi legyen a közelben? Ott van jó közlekedés, ami azt is jelenti hogy ott dübörög el a villamos, és két forgalmas út határolja - egyébként. Eggyel arrébb van a buszvég, a doberdón van bolt, most fejből nem vágom, hogy mekkora távolság onnan pl. az volt délibáb áruház aldival és sparral. Nem tudok eligazodni azon a lakótelepen (belül). Tehát azt is nézd meg, hogy mihez legyen neked közel a lakás. Sok új építés van most Db-ben.
Jó-e neked pl. a beosztása.
(mérete - ára- ár-érték arány)
Vagy pl. az hogy olyan nagy tömb.
ez kimaradt.
Debrecen és az arabok:
debreceniként azt mondhatom, hogy az itteni arabok:
- egyetemisták
- orvosnak tanulnak
- tele vannak pénzzel.
Nincs velük gond. Másféle "arabokat" (seftelőt-csencselőt) nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!