Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Valaki vett lakást a Tópark...

Valaki vett lakást a Tópark lakóparkban?

Figyelt kérdés
Sziasztok gondolkozunk hogy veszünk ott lakást de érdekelne annak a véleménye aki már esetleg vett vagy lefoglalt lakást.Ha valaki más is gondolkozik ebben akkor nyugodtan írjon.
2018. márc. 31. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Két autópálya között van, nem éppen lakóhelynek való. Megnéztük, nem vettünk.
2018. márc. 31. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!Ti voltatok kint személyesen is?Nagyon zajos volt?
2018. márc. 31. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ezek olyan alap kérdések, amit sokkal egyszerűbb neked személyesen eldönteni, kimész, megmutatja az ingatlanos, egyből látni fogod a környéket, hallani, hogy mennyire zajos, mintalakásban belül is. Mindenkinek más az ingerküszöbe, az elsőnek zajos volt, ha valami rossz minőségű panelban élsz, akkor neked simán lehet, hogy maga a tökéletes nyugalom szigete
2018. ápr. 1. 09:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon zajos. De biztosan lakás függő is, nem mindegy a fekvése. Ha a városból költöztök ki, akkor tó felé nézőt simán vennék. Annak jó a kilátása és mivel pont az éter felé néz, talán nem is olyan zajos.
2018. ápr. 1. 12:05
 5/7 Daniel56 válasza:
100%
Mi fogaltunk egy a tóval ellentétes irányba néző kétszobásat. Zárt ablaknál én nem hallottam semmit, nyitott ablaknál van némi alapzaj. Én úgy voltam vele, mondhat bárki bármit,aki Budapesten belül lakik, az nagyobb zajban és bűzben él.
2018. ápr. 2. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok évig laktam olyan házban, ahol alig két méteres volt az előkert és a járda se volt szélesebb. Főútvonal mellett. Nagyon zajos volt, de úgy volt berendezve a ház, hogy a hálószoba a kert felé volt. Itt pedig fent van a telek felső végében a ház, termóablakok, ajtók, nem zajos, pedig ez is főútvonali.
2018. ápr. 2. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Már azt hittem, hogy a Tópart lakópark (Siófok) érdekel téged. :-)
2018. júl. 8. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!