Túlárazva? Mennyit érhet körülbelül?
Szeretnék egy lakást venni ezen a környéken, vizafogón. Szerintetek túl van árazva a 37,85 M Ft-os ingatlan? Egy szinttel alatta lévő lakás 35M Ft és szerintem méretbeli különbség nem igazán van, tájolás szempontjából sem. Egyedül szerintem a bútorzat különbözik és hogy 2.-ik emeleti.
Az épület mellett van egy mostanra kulcsrakész lakóház, ott körülbelül 44 m2 lakásokat 31.5 - 33 M Ft-ért sikerült eladni.
1. [link]
2. [link]
9. Én is a budai oldalt kedvelem jobban, 12 kerületi lakos vagyok de itt még dúrvább árak vannak és alig találok újszerű ingatlant.
10. Az összes ingatlanközvetítő által van hírdetve. 90%-ban Duna Housetól, 10% no name.
Túrd fel a netet! Nagyon ritka, ha 20-an hirdetik és nem leled a tulajt!
Nekem meg szokott érni 5-6 milliót egy kis kutatómunka. De vágom, hogy van, akinek nem.
Brutálisan túl van árazva. Ez egy 2008-ban épült, azaz 10 éves társasház. Újépítésűként is húzós a 830 kilós m^2 ár, használtként meg röhej.
És igen, a ha jegybank felemeli az alapkamatot egy egészséges 6-8%-ra, lesz ez a pesti garzon még 25 millió is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!