Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Mit csináltok, ha egy "problém...

Mit csináltok, ha egy "problémás" család jön házat nézni hozzátok?

Figyelt kérdés

E-mailben érdeklődik, lefixál egy időpontot, aztán a családdal megjelenik akkor a kapuban.(szétrohadt f astrával jönnek, a többit el lehet képzelni...)

Még nem értek ide, de elkezdtem aggódni. Heves megyében van a ház.

2018. jún. 2. 03:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Ha még nem értek oda akkor honnan tudod, hogy "szétrohadt f astrával jönnek" "aztán a családdal megjelenik akkor a kapuban".
2018. jún. 2. 04:20
 2/19 anonim ***** válasza:
96%

Nem értem a kérdést.

Ennek a családnak az autója problémás, mit érinti az az adásvételt.

Engem egyszer valaki azért csapott le, mert nem mobilról hívtam, hanem vezetékesről, ebből neki egyértelműen lejött, hogy nincs pénzem a házra. No comment.

2018. jún. 2. 04:30
 3/19 A kérdező kommentje:

Egyelőre elméleti a kérdés, csak a levelezés volt meg.

(azt mindenkinek a fantáziájára bízom, mi számít problémásnak, de arrafele tényleg olyanok vannak, minden hozadékával együtt)

2018. jún. 2. 05:05
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

áhhááá értem már mit értesz ez alatt. :-D

majd meglátod személyesen milyenek. Ha úgy ítéled meg, hogy tényleg gázosak, akkor úgy forgasd a szavakat, hogy elmenjen a kedvük.

2018. jún. 2. 05:57
 5/19 anonim válasza:
86%
En egy regi suzukival szoktam menni ami nem mai auto megis most vettem 35 millioert egy lakast budapesten. En problemasnak szamitok? :D Amugy ha tenyleg "olyan" csalad jon akkor azert figyelj a dolgaidra a hazban es lehetoleg tartsd oket szem elott szerintem. Esetleg kert tolunk egy szemelyigazolvanyt hogy tudd kik jonnek.
2018. jún. 2. 05:57
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem engednék be egy varnyút sem, ez egyértelmű.

De hát nem hiszem el, hogy a telefonban nem hallottad a hangjukon. Le sem tagadhatnák a származásukat. És a név is árulkodó.

Azt mondjuk nem értem, honnan tudod, hogy szétrohadt fastrájuk van, talán látnok vagy?

2018. jún. 2. 06:02
 7/19 A kérdező kommentje:

AKKOR LEÍROM MÉG EGYSZER, a gyengébbek kedvéért...

ELMÉLETI KÉRDÉS!!!!! CSAK A LEVELEZÉS VOLT MEG. Nem volt telefonbeszélgetés.

(a többieknek ment a zöld, köszönöm)

2018. jún. 2. 06:13
 8/19 anonim ***** válasza:
91%

mi a a baj a "szétrohadt" f astrával? Én is most vettem 30 millióért egy házat kölcsön nélkül azonnal fizettem.

Egy 20 éves toyotánk van, jól keresünk mégse vertük el bmw-re egy ilyen szarokra.

2018. jún. 2. 07:28
 9/19 anonim ***** válasza:
88%
4: Szerintem ez szükségtelen. Az ingatlanvételnek megvan a maga fix, jogi útja, aki annak megfelel, az jó vevő, aki nem, azaz meg akar kerülni minden biztosítékot, az meg a tárgyalások során kiderül, és nyilván nem mész bele üzleti megfontolásból egy előnytelen megállapodásba.
2018. jún. 2. 07:34
 10/19 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem is f astra van, innen jött az ötlet. :)

Csak a volt tulaj, aki anno eladta nekünk a házat, már akkor panaszkodott, hogy sok az "ingatlanturista"

Emiatt ki is rámolta az egész házat, még a csaptelepeket is sajnálta otthagyni.

Na most ebben nem lakik senki, de bútorozott, tele van mindenfélével. :(

2018. jún. 2. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!