1vélemény kérdése:
Ti mit csináltok a háztartásban keletkező, használt sütőolajjal és zsiradékkal?
2013. márc. 11. 16:04
1/13 anonim válasza:
mol kútra hordjuk ilyen flakonokban: [link]
2/13 A kérdező kommentje:
Hol lehet ilyen flakont szerezni? :)
2013. márc. 11. 16:10
3/13 anonim válasza:
Én az 5 literes olajos kannába gyűjtöm össze, sosem dobom ezeket ki, és egy ismerősömnek adom oda, mert dízel autóba ezt használja üzemanyagnak, persze csak szolidan, mert külföldön ez megengedett egyébként és ott szokta hasznosítani.
4/13 anonim válasza:
Amerre járunk, onnan messze van MOL-kút. Ezért a sütőolajat üres ásványvizes palackba; a zsiradékot csavaros fedelű üres befőttes-, savanyúságos-, lekváros üvegbe gyűjtjük és hulladékudvarban adjuk le; az csaknem minden autózásunkkor útba esik.
5/13 anonim válasza:
Már volt itt ez kérdés, ott kikerestem a hulladékudvarok címét, ott is le lehet adni. Persze a kijelölt benzinkutaknál is lehet. Nem olyan nagy was ist das összegyűjteni és leadni szerintem.
6/13 anonim válasza:
Mi ezzel főzünk a kutyáknak kaját .
7/13 anonim válasza:
MOL kúton tudsz kérni piros gyűjtőkannát.
8/13 anonim válasza:
Komposztálóba..persze mi ritkán sütünk...
9/13 Napkiraly válasza:
rákenem a kocsim aljára rozsda ellen
10/13 anonim válasza:
Teljesen mindegy, mibe gyűjtöd, megkérdeztem. Mi a kiürült 2 l-s étolajos flakonba gyűjtjük, de jó az ásványvizes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!