Kizárólagos szerződésnél tudok még árat módosítani?
Ugyanis eléggé alacsony áron van hirdetve a ház, többen a településen leb...tak, hogy miért ilyen kevésért hirdetem, és mondtak példa árakat, eladásokat a településen.
Gáz még az, hogy elég sokan jelentkeznek az ingatlanosnál a ház miatt.
Kérdeztem az ingatlanos embert, persze ő is olyan árat mondott, hogy minél hamarabb elmenjen a ház.
duna house-nál van a szerződés.
Régen más ingatlan irodánál mondtak olyat, ha hoznak vevőt, de én mégsem adom el nekik, megilleti őket akkor is a jutalék.
Illett volna előre felbecsültetni az értékét, aztán meghirdetni.
Nyilván elég volt a pénz ért, amikor megkötötted a szerződést.
És most, hogy "többen a településen leb...tak, hogy miért ilyen kevésért hirdetem", vérszemet kaptál...
Olvasgasd el szépen a szerződést, amit aláírtál. Ha abban nincs információ, akkor az iroda szívesen vaszt ad a kérdésedre.
igen, vérszemet kaptam.
De remélem nem lettél eléggé ideges a kérdésemtől...
A duna house-nál vagy???
Amúgy írtam, csak nyilván átsiklottál felette, kérdeztem az ingatlanost is, mit ér a ház, az ő javaslatára írtuk az árat a szerződésbe.
Szóval ne már csak én legyek a hunyó a történetben.
igen, másképp kellett volna.
Hülye vagyok.
Remélem ezt még itt leírják jó sokan.
Az ingatlanos meg egy jótét lélek, aki aláíratott velem egy szép nagy szerződést, semmilyen hátulütőjéről nem beszélt, és egyből a legdurvább kizárólagost kötötte velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!