Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » XI. kerület Bánát utcáról mi...

XI. kerület Bánát utcáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás közepén vagyunk, ott is néztünk egy ingatlant. Nem vagyunk Budapestiek, de a környéket nyugodtnak, biztonságosnak látjuk.
2018. ápr. 19. 10:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
51%

Bier-lak első osztályú magyaros kifőzde + hamburgerező, Divan török étterem, Trio lord étterem. Kínai kajálda.

Elég sok éjszaka hagytam ott az autómat az utcán éjszakára is.

Biztonságos környék. Éjjelnappali bolt tényleg nincs, be kell sétálni kicsot a fehérvárin, ott a tesco express, meg eleve 15 perc séta a móricz, allee, vásárcsarnok. ott a rendelőintézet is.

2018. ápr. 20. 08:50
 12/26 A kérdező kommentje:

Bizonyára másabb életvitelszerűen ott élni, a fiam koleszos volt és sosem volt gondja a vásárlással.

Nagyon sok szempontot kell mérlegelni, a környék, lakóközösség, lakás/ház állapota fontos. Van amiben kompromisszumot lehet kötni, és van amiben nem lehet megalkudni.

2018. ápr. 20. 10:26
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

Hát ott dolgozóként csapnivalóan rossz a vásárlás, de ahol lakom is rossz, bár a munkahelyemnél, ha reggel 7-re megyek, kp híján konkrétan nem tudok reggelit venni, ha nem hoztam otthonról. Nincs nyitva a közért, nálunk otthon azért hatkor kinyit.

Én olcsóbb kerületbe költöznék.

-- Ott elérhetőBB áron lehet tényleg jó lakást venni, mivelhogy átlagosan nincsenek ANNYIRA elszállva az árak.

-- Lakóközösségekről relatív sok rosszat hallottam a 11-ben.

-- Az olcsóbb kerületekben is sok a zöld.

-- Az olcsóbb kerületek sokszor többet fordítanak a közbiztonságra: kamerák, több járőr stb. Nekem legalábbis nem az a közbiztonság, hogy hetebte egyszer vagy kétnaponta látok romát, sőt, az se feltétlen zavar, ha a szomszéd házban van pár. Viszont autólopás, -feltörés, lakásbetörés, bringalopás, egyéb bűncselekmények....

2018. ápr. 20. 10:49
 14/26 A kérdező kommentje:

Ha bárkinek van ötlete/pozitív véleménye másik kerültről írjátok meg, még érdeklődő, nézelődő szakaszban vagyunk.

Zuglót sokan említik, de bizonyára ott is van élhető, és kevésbé lehető környék, ahogy a XIII. kerületben is.

A jó állapotú, jó helyen lévő, rendezett tulajdonjogú lakások mindenhol drágább, esetleg a külvárosi részen van kedvezőbb ár.

2018. ápr. 20. 10:56
 15/26 anonim ***** válasza:
68%

Én a XI. kerület helyett biztosan nem vennék a XIII-ban.

Szerintem még soha senki sem halt éhen azért, mert nincs éjjel nappali gyalog távolságra. A Bánát utca jó környék, és a XI. kerület az egyik legjobban fejlődő kerület. Százszor jobb, mint egy külső kerület a pesti oldalon.

2018. ápr. 20. 13:15
 16/26 anonim ***** válasza:
36%

Igen, a másik standard válaszod, hogy éhenhalsz a kerületben. Bánát utcától 1 megálló délre az Aldi, két megálló északra a Tesco expressz. Nyilván egyikben sem lehet kártyával fizetni.

Nem tudom mi bajod a budai oldallal, de tényleg érdekel, hogy miért másolod minden kérdéshez ugyanazokat a valótlan provokatív válaszokat. Nem engedheted meg magadnak a kerületet esetleg vagy mi a gond?

2018. ápr. 21. 21:39
 17/26 A kérdező kommentje:

Szétnéztünk mindenhol. Pl. a XIII. kerületben sem olcsóbbak a lakások mint a XI. kerületben.

Megfelelő állapotú lakás, viszonylag jó helyen, jó tömegközlekedéssel, már mindenhol drága.

Külvárosi részen nem akarunk lakást venni, akkor akár itt is maradhatunk ahol élünk.

Van aki Buda-párti, és van aki a Buda pártiakról azt gondolja,hogy csupán sznobériából szeretnének ott lakást vásárolni.

Ez nagyon nem így van.

Gondoljatok bele,hogy aki vidéken él, falun, kertes családi házban, egyszerűen megőrül a pesti sűrűn lakott résztől.

Buda élhetőbb, levegősebb, és a XI. kerület jó tömegközlekedéssel bír, bárhová rövid idő alatt el lehet onnan jutni.

Az ingatlanok értékállók,kiadhatóak, eladhatóak.

2018. ápr. 22. 09:54
 18/26 anonim ***** válasza:
67%

nagyon jól latod, pont ezért szeretjuk a XI kerületet.

itt keressetek, jól fogjátok érezni magatokat. én is vidékről származom, kisvárosból.

2018. ápr. 22. 10:20
 19/26 anonim ***** válasza:
76%
Mi a XIII. és a XI. kerületet hasonlítottuk össze kb fél éve. XI. kerület nyert.
2018. ápr. 22. 10:22
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

# 16

Itt OFF, de nem privátban akarok válaszolni, az azon kívül, hogy zavaró, még olyan hatást kelt, mintha mások előtt már nem merném leírni ugyanazt.

Én amióta olvasgatok ingatlanokról, kerületekről, azóta lettem elvakult Pest-párti.

Nem tartom feltétlen sznobnak a budaiakat. Sőt, így általánosságban a legkevésbé sem.

Viszont az nagyon rosszul esik, ahogy NÉHÁNY budai leszólja Pestet, minket, pestieket, a kerületeinket, az utcáinkat. Leszólják az otthonunkat úgy, hogy csak hírből ismerik, életükben nem sétáltak arra. Leszólják az egész VIII, IX, X. kerületet mindenféle ismeret nélkül egy-egy utca vagy pár négyzetkilométeres rossz környék alapján.

Egyik kérdésnél azt írták a József Attila lakótelepről, hogy sehol sincs a budaiakhoz képest.

MIÉRT???? Mit tudnak azok a budaiak?

Semmivel se jobb Buda.

Jó, tény a belső részén is több a zöld, mint Pest belső részén.

Meg hegyes, dimbes-dombos.

2018. ápr. 22. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!