XI. kerület Bánát utcáról mi a véleményetek?
Pár utcányira lakom.
Jó környék. Két forglamas út közé ékelődve. Tehát jó a közlekedés. De azért ne az utca végén legyen a zaj miatt.
Hibátlan környék.
"Kovács néni" / "Szabó mama" / "Magdi anyus" meg minden társasházban van :D azt nem lehet megúszni.
nagyon jó környék! csak az a spar kritikán aluli ami ott van... de van helyette aldi. a fehérvárin jár a villamos, az lehet hangos kicsit, de éjjel nem jár.
viszont a vonatok igen, a két vasúti feluojáró elég hangos tud lenni, de ez attól függ hogy verődik a zaj az adott lakás felé.
Én ott dolgozom, majdnem rálátunk a Bánát utcára. Nekem nem tetszik annyira az a hely.
Boltellátottság kritikán aluli, az az Aldi is este 9-kor zár, mit csinálsz ha pl munka után tanfolyamon vagy, éhen maradsz?
Vagy ha 12 órázol?
Kisbolt sehol, pékségekben nem lehet kártyával fizetni és kritikán aluliak amúgy is.
Normális étkezde sehol.
Beülős hely sehol.
Őszintén megmondom, én fura arcokat is egyre gyakrabban látok. Etele út/Fehérvári út tele hajléktalannal, mint egy belvárosi aluljáró, alkoholistával, olykor romával vagy NAGYON furán viselkedőkkel.
A Bánát utca folytatása a Kocsis utca, szegény elég lepukkant és ott egy átmeneti szálló is.
Sok a fa, de kb. itt le is zárult számomra, mi jó abban a környékben.
Egyébként szerintem kicsit elhanyagolt is, pl a Fehérvári úton szuperek a rozsdás oszlopok.
A XI. kerület bűnügyi statisztikái meg csapnivalóak. Autót nem mernék éjjelre az utcán hagyni.
Köszönöm a negatív véleményeket is, pontosan azért kérdeztem,hogy ki tudjuk alakítani a véleményünket.
A Nándorfejérvári útról -ami a közelben van- nagyon pozitív a tapasztalatunk,legalábbis a kollégium környékéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!