Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » XI. kerület Bánát utcáról mi...

XI. kerület Bánát utcáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás közepén vagyunk, ott is néztünk egy ingatlant. Nem vagyunk Budapestiek, de a környéket nyugodtnak, biztonságosnak látjuk.
2018. ápr. 19. 10:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
68%

Pár utcányira lakom.

Jó környék. Két forglamas út közé ékelődve. Tehát jó a közlekedés. De azért ne az utca végén legyen a zaj miatt.

2018. ápr. 19. 11:19
 2/26 anonim ***** válasza:
74%
A biztonság kedvéért ne a Bánát 14-be vegyetek ha lehet mert Kovács néni a második emeleten nem könnyű eset.
2018. ápr. 19. 11:32
 3/26 Estádio de Felchút ***** válasza:
51%

Hibátlan környék.

"Kovács néni" / "Szabó mama" / "Magdi anyus" meg minden társasházban van :D azt nem lehet megúszni.

2018. ápr. 19. 12:19
 4/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,pont a környék az,amihez ragaszkodnánk,de alig van arra lakás eladó.Ez az utca ismeretlen számunkra,de a Nándorfejérvári környéke,és azt ismerjük.
2018. ápr. 19. 12:48
 5/26 anonim ***** válasza:
51%

nagyon jó környék! csak az a spar kritikán aluli ami ott van... de van helyette aldi. a fehérvárin jár a villamos, az lehet hangos kicsit, de éjjel nem jár.

viszont a vonatok igen, a két vasúti feluojáró elég hangos tud lenni, de ez attól függ hogy verődik a zaj az adott lakás felé.

2018. ápr. 19. 18:43
 6/26 anonim ***** válasza:
64%

Én ott dolgozom, majdnem rálátunk a Bánát utcára. Nekem nem tetszik annyira az a hely.

Boltellátottság kritikán aluli, az az Aldi is este 9-kor zár, mit csinálsz ha pl munka után tanfolyamon vagy, éhen maradsz?

Vagy ha 12 órázol?

Kisbolt sehol, pékségekben nem lehet kártyával fizetni és kritikán aluliak amúgy is.

Normális étkezde sehol.

Beülős hely sehol.

Őszintén megmondom, én fura arcokat is egyre gyakrabban látok. Etele út/Fehérvári út tele hajléktalannal, mint egy belvárosi aluljáró, alkoholistával, olykor romával vagy NAGYON furán viselkedőkkel.

A Bánát utca folytatása a Kocsis utca, szegény elég lepukkant és ott egy átmeneti szálló is.

Sok a fa, de kb. itt le is zárult számomra, mi jó abban a környékben.

Egyébként szerintem kicsit elhanyagolt is, pl a Fehérvári úton szuperek a rozsdás oszlopok.

A XI. kerület bűnügyi statisztikái meg csapnivalóak. Autót nem mernék éjjelre az utcán hagyni.

2018. ápr. 20. 05:50
 7/26 anonim ***** válasza:
0%
Jaja, megjött a szokásos XI. kerületi bűnügy statisztikás, rozsdás oszlopos kommentelő...
2018. ápr. 20. 07:08
 8/26 anonim ***** válasza:
Ja, tudhattam vola, hogy a budai oldal az más, arról nem szabad rossz véleményt írni. 😧
2018. ápr. 20. 08:02
 9/26 anonim ***** válasza:
Persze a pesti oldalról olvastam már felpontozott választ, hogy a lakótelepen negatívumként írták az idült alkoholistákat. Ja, Kelenföldön ez már mindjárt más. Értem, kérem szépen...
2018. ápr. 20. 08:34
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a negatív véleményeket is, pontosan azért kérdeztem,hogy ki tudjuk alakítani a véleményünket.

A Nándorfejérvári útról -ami a közelben van- nagyon pozitív a tapasztalatunk,legalábbis a kollégium környékéről.

2018. ápr. 20. 08:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!