A VII. kerület Kertész utcáról mi a véleményetek? Vennétek/bérelnétek ott lakást?
Az teljesen elfogadható környék, én simán vennék. Parkolni persze kb. lehetetlen...
Egy ex VII Síp utcai
Első: milyen volt a síp utcában lakni?
Második: Teréz városon belül hol laksz? Meg vagy elégedve?
Köszi a válaszokat, jöhetnek még !
Volt ott mindenbol, de en leginkabb az utobbit. Felreertes ne essek, ha valaki, en aztan tenyleg nem vagyok eloiteletes, de ott igen sok a roma es nem a "dolgos fajta". Engem sokszor megvertek, az osztalytarsamat pl leutottek az utcan, egy keves aproert. Lett is belole rendorseg.
Este 9 utan noknek egyaltalan nem biztonsagos, en nem sokat jartam arra akkor, ennek ellenere sokszor inzultaltak. (semmi kirivo nem volt az oltozkodesemben)
Na mindegy, en ezek miatt semmikepp nem vennek ott lakast, de, ha jobb nincs, ideiglenesen berelnek, mert azert kozel sem olyan, mint mondjuk a hires Prater utca.
Basszus! Tényleg ilyen a környék? Én meg voltam róla győződve, hogy egy viszonylag biztonságos, kellemes környék lerobbant, lepusztult házakkal.
Amúgy én a Madáchba jártam, igaz az nem teljesen ott van, de semmi nem volt arra felé, és gondoltam ez jellemző a körúton belül is. Na mindegy. Köszönöm a segítséget!
Első vagyok:
Síp utca: Parkolás a sok közeli szórakozóhely miatt különösen péntek és szombat este szó szerint lehetetlen, de máskor is volt, hogy 3-4 kört mentem, mire elfogadható távolságban (max 2-3 utca távolban) lett hely. Ez volt a legnagyobb bajom.
Közbiztonságra szavam nem lehet, még csak gyanús vagy fura alakot sem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!