Mikor érdemes elkezdeni albérletet keresni, ha szeptembertől kellene? (többi lent)
A bökkenő az, hogy minden attól függ, felvettek-e SE-FOK-ra, vagy nem. Ez pedig csak jül. 24.-én fog kiderülni. Mikor kezdjek el nézelődni? Július végén nem késő? Mire kell figyelni az albérlet keresése során? Melyik kerületek nem biztonságosak, és melyeket érdemes választani? Az egyetem a 8. kerületben van. Fontos lenne, hogy gyorsan odajussak. Így melyik kerületben nézelődjek?
Előre is köszönöm!
18/L
Hát nézelődni, tájékozódni, címeket gyűjteni már most el lehet kezdeni, legfeljebb nem lesz rá szükség.
Ha jól tudom a FOK az Üllői út elején van, én így első körben a 8 ker. Körúton belüli részén és az 5. kerületben nézelődnék, esetleg 9. kerület. Ezek valszeg nem a legolcsóbbak lesznek. 8 ker Körúton kívüi része olcsóbb, de ez nem véletlen... Albérletet szerintem úgy érdemes keresni, hogy elmentek a kiszemelt címre, sétálgattok a környéken egy kicsit, figyelitek hogy a házba milyen emberek mennek ki/be. Ebből már kaphtattok egy kis ízelítőt a környékről, utána jöhetnek magával a lakással kapcsolatos dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!