Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Ha valakinek banki követelés...

Ha valakinek banki követelés van a lakásán, miért nem hirdeti meg maga, miért hagyja, hogy bizonyos hiénák tegyék fel az ingatlan.comra?

Figyelt kérdés
Sajnos ilyen alakokkal nem állok szóba, mert a "feltáró munkáért" eleve millión felül kérnek. Így a tulajdonos lemarad a valódi segítségről, amit esetleg az ingatlana tényleges piaci áron történő értékesítése jelentene (amennyiben az előny az adott szituációjában).
2018. ápr. 12. 05:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Orbán ország...
2018. ápr. 12. 18:22
 12/15 xswerdy ***** válasza:
a bank végrehajtást kezdeményez. A végrehajtó árverésen eladja, valaki megveszi. A befolyt pénzt kapják a hitelezők, és ami marad, azt a tulajdonos. Tehát a bank ekkor is pénzt kap, nem ingatlant.
2018. ápr. 12. 18:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem állítsuk meg Sorost, hogy a bankok ne telepítsenek "migráncsokat" az eladósodott családok/emberek ingatlanaiba.

Uram isten, hova fejlődik még az ország...

2018. ápr. 13. 08:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Jó. Nekem egyetlen testközeli élményem van a témában. Próbáltam venni egy lakást majdnem fél éven át. Piacon volt hirdetve a tulajdonostól. Hónapokon át próbáltuk másodszor megnézni az ingatlanközvetítő irodával, és hogy vételi ajánlatot tehessünk, és mindig visszautasított minket a tulajdonos, hogy még a bankkal kell tárgyalnia, mert annyi lesz a lakás ára fillérre, ami a banki követelés. Hónapokat vártunk erre, mert mindig valami akadály volt, infókat fogtak vissza, stb.

Végül eltűnt a tulaj, nem lehetett elérni.

Végül véletlenül hetekkel később találtam meg a bírósági végrehajtó honlapján, hogy árverésen elkelt.

Itt mi történt?

Zsebből kifizettem volna.

És ami videókat látok a neten kilakoltatásról, azok se tiszta jogi helyzetekről számolnak be, sőt, csalássorozatokról, maffiózók, lakásmaffia, arabok belekeverésével.

Nektek milyen SZEMÉLYES tapasztalatotok van?

Vettek ilyen lakást?

Lakoltattak ki titeket?

Vagy csak találgattok?

2018. ápr. 13. 15:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem lakoltattak még ki és nem is fognak soha. Ellenben simán megvettem egy, hitellel és szocpollal terhelt lakást. A tulajdonos a felvett 11-ből 3 milliós tőketartozást tudott leküzdeni 10 év alatt és erején felül fizette a részleteket, ezért inkább eladta.

Mi történhetett ott? Pl. a tulajdonos nem tudott megegyezni a bankkal, ezért végül árverezték... nem olyan ördöngős történet ez.

2018. ápr. 13. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!